Vaunut

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Vaunu, käyttö, musta

  209,00 

  Mitat: pituus: 35 cm, leveys: 35 cm, korkeus: 75 cm.
  Tässä House Doctorin käyttökärryssä on yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu, jonka ansiosta se sopii mihin tahansa sisustustyyliin. Vaunu tai baarikärry, kuten sitä myös kutsutaan, on valmistettu teräksestä, jossa on mattamusta lakkakerros. Käytä sitä tarkoituksenmukaisesti yöpöytänä, sivupöytänä nojatuolin vieressä olohuoneessa tai pöytänä tavaroiden säilyttämiseen keittiössä. Käyttö on monikäyttöinen huonekalu, joten voit sijoittaa sen mihin tahansa kodin huoneeseen.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Vaunu, käyttö, musta

  299,00 

  Mitat: pituus: 65 cm, leveys: 40 cm, korkeus: 81 cm.
  Pienet sivupöydät ovat tällä hetkellä muotia sisustuksessa. Ne ovat käytännöllisiä ja erittäin koristeellisia. House Doctorin upea Use-pöytä on tämän trendin mukainen, sillä se tarjoaa tyylikkään pöydän neljällä pyörällä. Käyttö on suunniteltu mustaa terästä käyttäen. Sen muoto on yksinkertainen, ja siinä on käytetty yksinkertaisia, puhtaita linjoja. Käytä pöytää mukavana cocktailpöytänä olohuoneessa tai säilytystilana lehdille ja kirjoille. Voit käyttää sitä myös kauniina yksityiskohtana kylpyhuoneessasi pyyhkeiden ja voiteiden säilytykseen. Vaihtoehtoja on niin paljon.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kostealla liinalla, kokoonpano vaaditaan

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Vaunu, rulla, musta

  164,00 

  Mitat: pituus: 42 cm, leveys: 38 cm, korkeus: 85 cm.
  Vaunupöytä on monikäyttöinen huonekalu, jota voi käyttää monin eri tavoin, eikä tämä House Doctorin vaunu ole poikkeus. Upea vaunu on nimeltään Roll. Se on valmistettu teräksestä, jossa on mattamusta lakkakerros, mikä antaa sille tyylikkään ilmeen. Rullan pituus on 42 cm, leveys 38 cm ja korkeus 85 cm. Irrotettavan tarjotinosan ansiosta se on täydellinen kaluste keittiöösi. Voit laittaa aamukahvisi tarjottimelle ja juoda sen sängyssä. Rulla seisoo neljällä pyörällä, joten sitä on helppo liikutella kotonasi tarvittaessa.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kostealla liinalla, kokoonpano vaaditaan

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

Shopping Cart