Yritysasiakkaalle

Tarjoamme erikoistuneen ohjelman, joka on räätälöity yritysasiakkaidemme ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin. Ainutlaatuiset vaatimuksesi ovat etusijalla.

Laajennettu valikoima

Laajan verkkovalikoimamme lisäksi voimme tarjota vielä laajemman valikoiman tuotteita huippumerkeiltämme, kuten Bloomingville, House Doctor, Hübsch, Meraki, Nicolas Vahe ja byNord. Jos etsit jotakin erityistä, jota et löydä verkkosivuiltamme, ota meihin yhteyttä. Meillä on resursseja täyttääksemme ainutlaatuiset suunnittelutarpeesi.

Erikoisalennukset ja luottolimiitti

Tunnustamme yrityksesi arvon ja tarjoamme erikoisalennuksia sekä mahdollisuuden hakea luottoa. Tämä antaa sinulle taloudellista joustavuutta, jotta voit toteuttaa hankkeesi ajallaan ja kustannustehokkaasti.

Nopeampi toimitus & suora toimitus

Tarjoamme nopeampia toimitusvaihtoehtoja ja voimme järjestää suoran toimituksen loppuasiakkaillesi. Tämä palvelu varmistaa, että tilauksesi saapuvat juuri silloin ja sinne, missä niitä tarvitaan.

Arvonlisäverottomat ostot

Viron ulkopuolella sijaitseville arvonlisäverovelvollisiksi rekisteröidyille yrityksille tarjoamme verovapaata ostamista verkkokaupastamme. Automaattinen VIES-alv-rekisteröinnin tarkastus helpottaa sujuvia ja verovapaita liiketoimia.

Omistettu tuki

Sitoutumisemme erinomaiseen palveluun tarkoittaa, että sinulla on oma asiakaspäällikkö. He auttavat sinua tuotteen valinnasta tilauksen käsittelyyn ja toimitukseen, mikä takaa saumattoman ostokokemuksen.

Yhteistyömahdollisuudet

Arvostamme kumppanuuksia ja uskomme yhteiseen luovuuteen. Toivotamme vaikuttajat ja muotoilun ammattilaiset tervetulleiksi tekemään kanssamme yhteistyötä erilaisissa projekteissa. Tuodaan yhdessä tiloihin poikkeuksellista pohjoismaista designia!

Liity yritysohjelmaamme jo tänään ja koe Nordby Livingin ero. Olemme valmiita tekemään kaikkemme, jotta suunnittelunäkemyksesi toteutuisivat. Ota yhteyttä, niin saat lisätietoja ja pääset alkuun.

Shopping Cart