Korit

Näytetään tulokset 1–15 / 21

 • Bobbi Basket w/Lid, Luonto, Vesihyasintti

  195,00 

  Bloomingville MINI:n Bobbi Basket w/lid on ihanteellinen säilytykseen ja samalla hauska leikkikaveri. Hevosen muotoisessa korissa on helposti irrotettava kansi, joten pikkukätisten on helppo ottaa nallet ja lelut mukaan ja laittaa ne taas pois.

 • Chaka, Luonto 3 koon sarja

  139,00 

  Mitat: M:, pituus: 35 cm, leveys: 28 cm, korkeus: 16 cm, L:, pituus: 40 cm, leveys: 33 cm, korkeus: 18 cm.
  Sisusta kotisi luonnonmateriaaleilla luodaksesi persoonallisen ja lämpimän ilmapiirin. Chaka on House Doctorin upea kolmen eri kokoisen korin sarja. Ne on valmistettu 99 % rottingista ja 1 % bambusta. Täydellinen elementti yksinkertaiseen pohjoismaisesti inspiroituneeseen tyyliin. Nämä korit on suunniteltu säilytykseen, ja ne ovat myös koristeellinen ja lämmin lisä pohjoismaiseen ympäristöön. Käytä näitä koreja tavaroiden säilyttämiseen keittiössä, olohuoneessa tai kylpyhuoneessa. Koreissa on kahvat, joten niitä on helppo liikutella. Säilytä kuivassa ympäristössä.

 • Chaka, Luonto 3 koon sarja

  109,00 

  Mitat: S:, korkeus: 22 cm, läpimitta: 22 cm: 22 cm, M:, k: 26 cm, läpimitta: 22 cm: 26 cm, L:, h: 30 cm, dia: 30 cm
  Tuo luonto sisätiloihin tällä House Doctorin upealla 3 korin sarjalla. Chaka-korit on valmistettu 99 % ja 1 % bambusta, ja niitä on 3 kokoa. Säilytyksen lisäksi voit käyttää niitä lisäämään kotiisi valoisaa ja lämmintä tunnelmaa. Käytä näitä koreja kauniina säilytysratkaisuna pienille tavaroille, kuten huiveille, käsineille ja käsityötuotteille.

 • Harrison Basket, Luonto, Bankuan Grass

  145,00 

  Bloomingville MINI:n Harrison-säilytyskori on valmistettu Bankuan-ruohosta, ja siinä on suloinen leijonan pää koristeltu. Tämä kori sopii täydellisesti kaikkien tavaroiden säilyttämiseen olohuoneessa, makuuhuoneessa tai lastenhuoneessa.

 • Jud kori kannella, musta, seegrassia

  84,90 

  Bloomingvillen Jud Basket With Lid by Bloomingville on silmiinpistävä ylisuuri kori, jossa on luonnollista meriruohoa ja mustia timantteja. Sen kansi tekee siitä täydellisen lisävarusteen pyykinpesuun ja myös olohuoneen heittojen säilytykseen. Korin luonnonkuidut tuovat sisustukseen erittäin rentouttavan kosketuksen.

 • Käsin kudotut korit Rata, luonnonvalkoinen Setti 3 kokoa

  139,00 

  Mitat: S:, k: 16 cm, läpimitta: 27 cm, M:, k: 21 cm, läpimitta: 27 cm: 34 cm, L:, h: 26 cm, läpimitta: 41 cm
  Tämä House Doctorin kolmen käsinkudotun korin sarja tarjoaa sinulle lukuisia säilytysmahdollisuuksia. Käsin kudotusta vesihyasintista valmistettujen Rata-korien muotoilu ja kuviointi tuovat pehmeän kosketuksen ja kontrastin kodin sisustuksen tyylikkäisiin pintoihin. Sekä korissa että kannessa on kahvat, jotta niitä on helppo liikutella. Säilytä niissä lehtiä, neuletarvikkeita tai arkisia tavaroita olohuoneessa, eteisessä tai keittiössä. Yhdistettynä vesihyasintista valmistettujen säilytystarvikkeiden valikoimaamme kotisi saa yhtenäisen ilmeen.

 • -20% SALE Lisää ostoskoriin Nopea näkymä

  Kori w. kansi, Aske, luonnollinen

  Alkuperäinen hinta oli: 209,00 €.Nykyinen hinta on: 167,20 €.

  Mitat: korkeus: 60 cm, läpimitta: 45 cm
  Korit ovat loistava ratkaisu tavaroiden järjestämiseen. Siivoa ja säilytä jokapäiväiset tavarasi House Doctorin Aske-korissa. Se on valmistettu ruohosta rautalankarungon päällä, joten se on kestävä ja luonnonmateriaali muodostaa pehmeän kontrastin olohuoneen sileille pinnoille ja muille materiaaleille. Pienellä kahvalla varustetun kannen avulla voit piilottaa tavarat, joita saatat käyttää usein, mutta joiden et halua olevan näkyvillä koko ajan. Aseta kori erikokoisten korien kanssa ja luo kotiisi nurkka, joka on sekä käytännöllinen että tyylikäs. Huomaa: Koska kori on valmistettu luonnonmateriaalista, väri voi vaihdella.

 • Kori, kasvi, luonto 2 koon sarja

  47,00 

  Mitat: S:, k: 25 cm, läpimitta: 25 cm: 21 cm, L:, k: 27 cm, läpimitta: 21 cm: 25 cm
  Vihreät kasvit ovat edelleen suuri trendi sisustuksessa, ja nämä House Doctorin korit sopivat täydellisesti viimeisen silauksen antamiseen kodin sisustukselle. Kasvi toimitetaan kahden kappaleen sarjana, joista pienimmän korkeus on 25 cm ja halkaisija 25 cm ja suurimman korkeus on 27 cm ja halkaisija 27 cm. Nämä upeat korit on valmistettu meriruohosta, joka todella tuo luonnon kotiin. Kasvit ovat koristeellisia koreja, jotka täydentävät kauniisti viherkasveja.

  Hoitoväline. Vain käsinpesu

 • Kori, kylpyamme, musta

  74,00 

  Mitat: l: 28 cm, s: 11 cm, k: 33 cm
  Tämä House Doctorin teräksinen säilytyskori on täydellinen valinta kylpyhuoneeseen. Kylpyammeen kori on väriltään musta, mikä antaa sille ajattoman muotoilun, joka sopii täydellisesti mihin tahansa kotiin. Korissa on kaksi eri säilytysmahdollisuutta, sillä alempi kori on hieman suurempi kuin ylempi. Ripusta kori suihkun seinälle tai käytä sitä pesulappujen, käsisaippuan ja puhdistusaineiden säilyttämiseen lavuaarin vieressä.

  Pesuohjeet :
  Puhdistetaan kuivalla liinalla, Sopii kosteisiin tiloihin.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Kori, Tanger, Luonto

  45,00 

  Mitat: h: 47 cm, dia: 42 cm
  Käytännöllisiä, koristeellisia säilytysratkaisuja ei tarvitse enää etsiä. House Doctorilla on juuri sitä, mitä tarvitset! Tämä ihastuttava kori on sekä käytännöllinen että kaunis esine, joka antaa kodillesi lämpöä sen luonnollisen värin ja kudotun muotoilun ansiosta. Korin nimi on Tanger, ja se on valmistettu meriruohosta. Sen yläosassa on kaksi kahvaa, ja se voidaan taittaa keskeltä. Näin saat pienemmän korin ilman kahvoja. Koska kori on käsintehty, sen koko voi vaihdella.

 • Kori, Taw, Matta musta

  30,00 

  Mitat: pituus: 32 cm, leveys: 27 cm, korkeus: 23,5 cm.
  Säilytysvaihtoehdoista voi tulla helposti kaunis ja integroitu osa kodin sisustusta. House Doctorin Taw-korista saat tyylikkään muotoilun omaavan, tyylikkään korin. Kori on musta ja ajaton, mikä sopii useimpiin koteihin. Kahvojen ansiosta voit siirtää sitä helposti. Jos käännät kahvat, korista tulee pinottava. Käytä sitä lehtien säilyttämiseen olohuoneessa, pienten tavaroiden säilyttämiseen toimistossa tai keittokirjojen säilyttämiseen keittiössä.

 • Kori, Taw, Matta musta

  45,00 

  Mitat: l: 27 cm, s: 32 cm, k: 42 cm
  Säilytys on välttämätöntä kodin jokaisessa huoneessa, ja tämä House Doctorin kori sopii täydellisesti arjen sotkujen järjestämiseen. Korin, Taw, väri on hienostunut ja ajaton mattamusta, ja se sopii mihin tahansa sisustustyyliin. Tyylikkäässä korissa on kaksi kahvaa sivulla, joten sitä on helppo liikutella. Lisäksi sen etuosassa on aukko, joten pääset helposti käsiksi alareunassa oleviin esineisiin.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Korit, kartiomaiset, ruskea 3 koon sarja

  95,00 

  Mitat: S:, l: 37 cm, s: 16 cm, k: 37 cm, M:, l: 43 cm, s: 25 cm, k: 45 cm, L:, pituus: 49 cm, leveys: 33 cm, korkeus: 53 cm.
  Tarvitsetko älykästä tapaa säilyttää kaikki pienet tavarasi? House Doctorin Conical-korilla saat 3 siistiä koria, jotka on valmistettu männystä ja paperista. Korien väri on upea, luonnollinen ruskea, joka sopii täydellisesti moderniin kotiin. Kartiokorisarjassa on myös kaksi kahvaa, joten ne sopivat erinomaisesti vessapaperin säilytykseen kylpyhuoneessa, peittojen säilytykseen olohuoneessa tai yksinkertaisesti vain keinoksi pitää kirjaa kaikista pienistä tavaroista makuuhuoneessa.

 • Laun, Natural 2 koon sarja

  299,00 

  Mitat: S:, korkeus: 57 cm, läpimitta: 37 cm, L:, k: 64 cm, läpimitta: 45 cm
  Käytitpä niitä sitten säilytykseen tai pyykkikoriksi, nämä kaksi koria nimeltä Laun ovat loistava valinta. House Doctor on suunnitellut kaksi erikokoista koria käsin kudotusta vesihyasintista. Niiden leveä kuviointi luo luonnollisen ja pehmeän kontrastin kodin sileille pinnoille ja muille materiaaleille riippumatta siitä, mihin korit sijoitat. Käytä niitä olohuoneessa heittojen säilytykseen ja anna niiden pelkän tilavuuden ja korkeuden olla koristeellinen yksityiskohta lattiamaljakoiden sijasta. Tai käytä niitä pyykkikoreina makuuhuoneessa. Yhdistä ne House Doctorin koko vesihyasintti-tuotteiden valikoiman kanssa ja saat kotiisi hyvin kootun ilmeen.

Shopping Cart