Nordby Living on arvostettu design-verkkokauppa, joka on kuratoitu poikkeuksellisen pohjoismaisen estetiikan ystäville.

Tarjoamme huolellisesti valitun valikoiman huonekaluja, tekstiilejä ja asusteita suosituilta skandinaavisilta tuotemerkeiltä, kuten House Doctor, Meraki, Bloomingville, Nicolas Vahe ja Hübsch. Keskitymme ajattomaan, kestävään ja laadukkaaseen suunnitteluun, mikä erottaa meidät muista, ja olemme sitoutuneet tuomaan sinulle tuotteita, jotka luovat kutsuvan ja tyylikkään ilmapiirin kotiisi tai yritykseesi.

Tulevaisuuden omaksuminen

Vuodesta 2023 alkaen olemme laajentaneet toimintaamme ja omaksuneet kansainvälisemmän lähestymistavan. Tarjoamme ylpeänä huippuluokan asiakaspalveluamme Viron ja Suomen paikallisten kielten lisäksi myös englanniksi muualla Euroopassa. Pyrimme tuomaan ripauksen pohjoismaista designia kotiovellesi ja tarjoamme edulliset toimitusehdot Baltian maihin ja Pohjoismaihin.

Kestävä kehitys

Nordby Livingissä kestävä kehitys on yksi keskeisistä arvoistamme. Pyrimme varmistamaan, että tuotteemme on valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista, ja pyrimme jatkuvasti minimoimaan pakkausjätteen määrän ja valitsemaan ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja aina kun mahdollista.

Asiakaspalvelu

Tyytyväisyytesi on etusijalla Nordby Livingissä. Ystävällinen ja tehokas asiakaspalvelutiimimme on aina valmis vastaamaan nopeasti kaikkiin kysymyksiisi. Olitpa sitten sisustamassa ensimmäistä kotiasi, uudistamassa nykyisiä tilojasi tai työskentelemässä kaupallisissa projekteissa, olemme täällä inspiroimassa ja auttamassa.

Koe Nordby Livingin ainutlaatuinen yhdistelmä laatua ja yksinkertaisuutta, muotoilua ja toimivuutta. Anna meidän olla porttisi pohjoismaisen muotoilun parhaimmistoon kotiisi ja yrityksesi sisustukseen.

Liity mukaan matkallamme, kun astumme tulevaisuuteen ja hyödynnämme teknologiaa tuodaksemme sinulle parhaat tarjoukset ja saumattoman verkko-ostokokemuksen.

Shopping Cart