Riippu- ja kattovalaisimet

Näytetään kaikki 12 tulosta

 • Lamppu, kahdesti, harmaa

  209,00 

  Mitat: pituus: 70 cm, leveys: 47 cm.
  Valaisimet ovat ratkaisevia elementtejä, kun haluat luoda persoonallisen ja tunnelmallisen sisustuksen. House Doctorin Twice-valaisimella saat kauniin kattovalaisimen, jossa on elegantti ja hienosti muotoiltu ilme ja joka on valmistettu lasista ja metallista. Valaisimessa on upea, epäsymmetrinen muotoilu, joka tuo kotiin särmää ja monipuolisuutta. Valaisimen kauniit messinkiset yksityiskohdat antavat sille tyylikkään ilmeen, joka on samaan aikaan raaka ja klassinen. Sitä voidaan melko hyvin käyttää missä tahansa kodin osassa se on täysin sinusta kiinni. Käytä sitä ehkä eteisessä, ruokapöydän yläpuolella tai olohuoneen nurkassa, jossa haluat upean ja ainutlaatuisen valonlähteen. Tämä tuote on käsintehty, mikä tarkoittaa, että värissä, koossa ja muodossa voi esiintyä vaihtelua. Mitat: Pituus: 70 cm, 2,3 metrin johto. E14, 25W. per lampun kanta. Puhdista kuivalla liinalla.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kuivalla liinalla, katoksella

  Hoitoväline. , Puhdista kuivalla liinalla

 • Lamppu, kaksi kertaa, musta

  209,00 

  Mitat: pituus: 70 cm, leveys: 47 cm.
  Tämä House Doctorin upea valaisin on nimeltään Twice. Se on näyttävä valaisin, jonka siisti ulkonäkö herättää varmasti paljon huomiota kotona. Kuten nimestä voi päätellä, tässä valaisimessa on kaksi lasipalloa, joista toinen on musta lasipallo ja toinen valkoinen, läpinäkyvä lasipallo. Twice koostuu myös mustasta rautapalkista, joka tuo valaisimeen viileän lisän. Valaisimen pituus on 70 cm, ja siinä on 2,30 metrin johto. Käytä valaisinta koristeellisena osana kotisi sisustusta ja anna sen puhua puolestaan. Ripusta se sohvapöydän yläpuolelle viihtyisäksi valonlähteeksi. Tämä tuote on käsintehty, joten värissä, koossa ja muodossa voi esiintyä vaihtelua. Hehkulamppu ei sisälly toimitukseen, ja Twice-lamppuun tarvitset E14-lamppua, jonka maksimiteho on E14. 25W.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kuivalla liinalla, katoksella

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Lamppu, molekyylinen, musta/musta

  299,00 

  Mitat: pituus: 36 cm, leveys: 36 cm, korkeus: 57 cm.
  House Doctorin Molecular on veistoksellinen riippuvalaisin, joka herättää huomiota kaikkialla, minne sen sijoitat. Siinä on seitsemän messinkistä pistorasiaa, jotka on kiinnitetty mustiin sauvoihin. Ripusta se ruokapöydän yläpuolelle, olohuoneen nurkkaan tai käytä sitä veistoksellisena valonlähteenä eteisessä. Valaisimet ovat tärkeä osa nykyaikaista sisustusta. Ne eivät ole vain valonlähteitä, vaan myös elementtejä, jotka tuovat persoonallisuutta ja luonnetta mihin tahansa huoneeseen. Molecule tarjoaa minimalistisen ja kestävän muotoilun. Lamput eivät sisälly toimitukseen. E27, max 25 W. Johdon pituus: 3 m.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kuivalla liinalla, katoksella

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Lamppu, tilavuus, musta

  599,00 

  Mitat: korkeus: 60 cm, läpimitta: 54 cm
  Sytytä valoa illallisillesi tällä House Doctorin riippuvalaisimella. Sen nimi on Volumen, ja se tuo ruokailutilaan teollisen vivahteen yksinkertaisen muotoilun ja pelkän tilavuuden ansiosta. Se sopii yhtä hyvin eteiseen, ja musta viimeistely kiinnittää huomion upeaan muotoiluun.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Lampunvarjostin, Bidar, valkoinen

  27,00 

  Mitat: h: 42 cm, dia: 36 cm
  Bidar-lampunvarjostimen kevyt materiaali antaa luonnollisen valon, kun taas muoto antaa yksilöllisen ilmeen ja luo muotoilun, jossa toiminnallisuus ja estetiikka yhdistyvät täydellisesti. House Doctor -lampunvarjostinta voi käyttää missä tahansa kodin sisääntulossa, ruokasalissa, makuuhuoneessa tai keittiössä. Anna sen puhua puolestaan ja ripusta se yksinään pöydän päälle tai ripusta useampi yhdessä huoneen nurkkaan luomaan tilavuutta. Max. 60 W. Huomautus: johto ja pistorasia eivät sisälly toimitukseen.

 • Lampunvarjostin, Bidar, valkoinen

  68,00 

  Mitat: h: 38 cm, dia: 81,5 cm
  House Doctorin lampunvarjostimessa Bidar toiminnallisuus ja estetiikka sopivat täydellisesti yhteen. Lampunvarjostimen yksinkertainen ja kevyt materiaali luo pehmeää ja luonnollista valoa, kun taas kaunis muoto antaa kodin sisustukselle yksilöllisen ja persoonallisen ilmeen. Lampunvarjostinta voidaan käyttää missä tahansa kodin huoneessa. Anna sen puhua puolestaan ripustamalla se yksinään olohuoneen pöydän yläpuolelle tai ripusta useita yhdessä huoneen nurkkaan lisäämään tilavuutta. Max. 60 W. Huomautus: johto ja pistorasia eivät sisälly toimitukseen.

 • Lampunvarjostin, Bidar, valkoinen

  41,00 

  Mitat: h: 32 cm, dia: 50 cm
  Tämä House Doctorin lampunvarjostin on täydellinen yhdistelmä toimivuutta ja estetiikkaa. Hieno materiaali antaa luonnollisen ja miellyttävän valon, ja lampunvarjostimen kaunis muoto luo yksilöllisen ilmeen, joka sopii täydellisesti mihin tahansa kotiin. Lampunvarjostin, Bidar, voidaan käyttää hienona ja yksinkertaisena valonlähteenä kotona ripustaa se yksin ruokapöydän yläpuolelle tai useiden lamppujen ryhmään luomaan enemmän tilavuutta. Max. 60 W. Huomautus: johto ja pistorasia eivät sisälly toimitukseen.

 • -30% SALE Lisää ostoskoriin Nopea näkymä

  Riippuvalaisin Baha, ruskea / lasi, Ø19

  Alkuperäinen hinta oli: 99,90 €.Nykyinen hinta on: 69,93 €.

  Baha-riippuvalaisin on toinen Bloomingvillen ehdotus. Baha antaa huoneeseen rauhaa, harmoniaa ja tyyliä. Se sopii moneen järjestelyyn ja ilahduttaa ulkonäöllään.

 • Valaisin, kulho, messinki

  209,00 

  Mitat: korkeus: 23 cm, läpimitta: 21,5 cm
  Lisää tyylikkyyttä ja eleganssia kotiisi House Doctorin pienellä Bowl-riippuvalaisimella. Se on valmistettu messingistä, jossa on kultainen viimeistely, ja se on ajaton ja tarpeeksi tyylikäs sopiakseen mihin tahansa sisustustyyliin. Ripusta pieni valaisin pienen ruokapöydän yläpuolelle, eteiseen tai käytä niitä useampia peräkkäin keittiössä. Teollisen ulkonäön ja pyöreän muodon ansiosta tämä valaisin tuo yhtä lailla pehmeyttä ja särmää kotisi sisustukseen.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kuivalla liinalla, katoksella

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Valaisin, Volumen, Gunmetal

  279,00 

  Mitat: korkeus: 52 cm, läpimitta: 35 cm
  Valaisimet ovat kodin ehdoton osa. Käytä House Doctorin ihanaa lamppua valaistaksesi huoneen kauniisti. Valaisin on kodin sisustuksen koristeellinen elementti riippumatta siitä, sijoitatko sen keittiön ruokapöydän yläpuolelle vai makuuhuoneen nurkkaan. Kaunis valaisin, Volumen, tekee vaikutuksen useimpiin ihmisiin sen koristeellisen ja veistoksellisen muotoilun ansiosta. Valaisin on metallivärinen, ja siinä on 2,6 metrin johto. Huomautus: hehkulamppu ei sisälly. Osta E27, Max 40 W hehkulamppu erikseen. Materiaali voi vaihdella väriltään.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kuivalla liinalla, katoksella

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Valaisin, Volumen, Gunmetal

  599,00 

  Mitat: korkeus: 60 cm, läpimitta: 54 cm
  Tuo elämää ja valoa sisustukseesi näyttävillä riipuksilla. Tämä House Doctorin tuuhea malli on täydellinen esimerkki teollisesta ilmeestä, joka lisää luonnetta ruokailutilaan tai keittiöön. Valaisin Volumen on metallivärinen ja kiiltävän näköinen, ja siinä on 2,6 cm:n johto.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kuivalla liinalla, katoksella

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Yuser-riippuvalaisin, ruskea, lasi

  155,00 

  Bloomingvillen Yuser-riippuvalaisimessa on kaunis minimalistinen silhuetti, joka antaa valaisimelle puhtaasti pohjoismaisen tunnelman.

Shopping Cart