Valot

Näytetään tulokset 1–15 / 40

 • Evert-riippuvalaisin, luonto, bambu

  179,00 

  Evert-riippuvalaisin on Bloomingvillen klassinen valaisin. Bambupaju levittää valoa huoneeseen mitä kauneimmalla erillisellä kuviolla ja luo varmasti viihtyisän ilmapiirin missä tahansa. Voit sijoittaa sen sängyn viereen, talvihuoneeseen tai ruokapöydän päälle – se on sinusta kiinni.

 • Lamppu, kahdesti, harmaa

  209,00 

  Mitat: pituus: 70 cm, leveys: 47 cm.
  Valaisimet ovat ratkaisevia elementtejä, kun haluat luoda persoonallisen ja tunnelmallisen sisustuksen. House Doctorin Twice-valaisimella saat kauniin kattovalaisimen, jossa on elegantti ja hienosti muotoiltu ilme ja joka on valmistettu lasista ja metallista. Valaisimessa on upea, epäsymmetrinen muotoilu, joka tuo kotiin särmää ja monipuolisuutta. Valaisimen kauniit messinkiset yksityiskohdat antavat sille tyylikkään ilmeen, joka on samaan aikaan raaka ja klassinen. Sitä voidaan melko hyvin käyttää missä tahansa kodin osassa se on täysin sinusta kiinni. Käytä sitä ehkä eteisessä, ruokapöydän yläpuolella tai olohuoneen nurkassa, jossa haluat upean ja ainutlaatuisen valonlähteen. Tämä tuote on käsintehty, mikä tarkoittaa, että värissä, koossa ja muodossa voi esiintyä vaihtelua. Mitat: Pituus: 70 cm, 2,3 metrin johto. E14, 25W. per lampun kanta. Puhdista kuivalla liinalla.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kuivalla liinalla, katoksella

  Hoitoväline. , Puhdista kuivalla liinalla

 • Lamppu, kaksi kertaa, musta

  209,00 

  Mitat: pituus: 70 cm, leveys: 47 cm.
  Tämä House Doctorin upea valaisin on nimeltään Twice. Se on näyttävä valaisin, jonka siisti ulkonäkö herättää varmasti paljon huomiota kotona. Kuten nimestä voi päätellä, tässä valaisimessa on kaksi lasipalloa, joista toinen on musta lasipallo ja toinen valkoinen, läpinäkyvä lasipallo. Twice koostuu myös mustasta rautapalkista, joka tuo valaisimeen viileän lisän. Valaisimen pituus on 70 cm, ja siinä on 2,30 metrin johto. Käytä valaisinta koristeellisena osana kotisi sisustusta ja anna sen puhua puolestaan. Ripusta se sohvapöydän yläpuolelle viihtyisäksi valonlähteeksi. Tämä tuote on käsintehty, joten värissä, koossa ja muodossa voi esiintyä vaihtelua. Hehkulamppu ei sisälly toimitukseen, ja Twice-lamppuun tarvitset E14-lamppua, jonka maksimiteho on E14. 25W.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kuivalla liinalla, katoksella

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Lamppu, molekyylinen, musta/musta

  299,00 

  Mitat: pituus: 36 cm, leveys: 36 cm, korkeus: 57 cm.
  House Doctorin Molecular on veistoksellinen riippuvalaisin, joka herättää huomiota kaikkialla, minne sen sijoitat. Siinä on seitsemän messinkistä pistorasiaa, jotka on kiinnitetty mustiin sauvoihin. Ripusta se ruokapöydän yläpuolelle, olohuoneen nurkkaan tai käytä sitä veistoksellisena valonlähteenä eteisessä. Valaisimet ovat tärkeä osa nykyaikaista sisustusta. Ne eivät ole vain valonlähteitä, vaan myös elementtejä, jotka tuovat persoonallisuutta ja luonnetta mihin tahansa huoneeseen. Molecule tarjoaa minimalistisen ja kestävän muotoilun. Lamput eivät sisälly toimitukseen. E27, max 25 W. Johdon pituus: 3 m.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kuivalla liinalla, katoksella

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Lamppu, tilavuus, musta

  599,00 

  Mitat: korkeus: 60 cm, läpimitta: 54 cm
  Sytytä valoa illallisillesi tällä House Doctorin riippuvalaisimella. Sen nimi on Volumen, ja se tuo ruokailutilaan teollisen vivahteen yksinkertaisen muotoilun ja pelkän tilavuuden ansiosta. Se sopii yhtä hyvin eteiseen, ja musta viimeistely kiinnittää huomion upeaan muotoiluun.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Lampunvarjostin, Bidar, valkoinen

  27,00 

  Mitat: h: 42 cm, dia: 36 cm
  Bidar-lampunvarjostimen kevyt materiaali antaa luonnollisen valon, kun taas muoto antaa yksilöllisen ilmeen ja luo muotoilun, jossa toiminnallisuus ja estetiikka yhdistyvät täydellisesti. House Doctor -lampunvarjostinta voi käyttää missä tahansa kodin sisääntulossa, ruokasalissa, makuuhuoneessa tai keittiössä. Anna sen puhua puolestaan ja ripusta se yksinään pöydän päälle tai ripusta useampi yhdessä huoneen nurkkaan luomaan tilavuutta. Max. 60 W. Huomautus: johto ja pistorasia eivät sisälly toimitukseen.

 • Lampunvarjostin, Bidar, valkoinen

  68,00 

  Mitat: h: 38 cm, dia: 81,5 cm
  House Doctorin lampunvarjostimessa Bidar toiminnallisuus ja estetiikka sopivat täydellisesti yhteen. Lampunvarjostimen yksinkertainen ja kevyt materiaali luo pehmeää ja luonnollista valoa, kun taas kaunis muoto antaa kodin sisustukselle yksilöllisen ja persoonallisen ilmeen. Lampunvarjostinta voidaan käyttää missä tahansa kodin huoneessa. Anna sen puhua puolestaan ripustamalla se yksinään olohuoneen pöydän yläpuolelle tai ripusta useita yhdessä huoneen nurkkaan lisäämään tilavuutta. Max. 60 W. Huomautus: johto ja pistorasia eivät sisälly toimitukseen.

 • Lampunvarjostin, Bidar, valkoinen

  41,00 

  Mitat: h: 32 cm, dia: 50 cm
  Tämä House Doctorin lampunvarjostin on täydellinen yhdistelmä toimivuutta ja estetiikkaa. Hieno materiaali antaa luonnollisen ja miellyttävän valon, ja lampunvarjostimen kaunis muoto luo yksilöllisen ilmeen, joka sopii täydellisesti mihin tahansa kotiin. Lampunvarjostin, Bidar, voidaan käyttää hienona ja yksinkertaisena valonlähteenä kotona ripustaa se yksin ruokapöydän yläpuolelle tai useiden lamppujen ryhmään luomaan enemmän tilavuutta. Max. 60 W. Huomautus: johto ja pistorasia eivät sisälly toimitukseen.

 • Lattiavalaisin, Precise, Matta musta

  299,00 

  Mitat: h: 124 cm
  Käytä lattiavalaisimia kodin sisustuksessa luodaksesi kodikasta valoa kodin pimeisiin nurkkiin. Tämä upea lattiavalaisin, Precise, on täydellinen lisä olohuoneen sisustukseen. Käytä sitä nojatuolin tai sohvan vieressä luodaksesi viihtyisän valon, kun luet lehtiä tai jännittävää kirjaa. Lattiavalaisin on ajattoman muotoilunsa ansiosta täydellinen valonlähde mihin tahansa kodin huoneeseen. Valaisimen väri on matta, musta, ja siinä on 3,5 metrin johto. Huomautus: hehkulamppu ei sisälly. Osta E14, Max 6 W (LED) hehkulamppu erikseen.

  Huomautus : Huomautus: Tämä tuote on käsintehty, ja viimeistely voi vaihdella.

 • Lattiavalaisin, Precise, messinki

  299,00 

  Mitat: h: 124 cm
  Luo olohuoneeseesi viihtyisä lukunurkkaus kauniilla lattiavalaisimella. House Doctorin Precise on upea messinkivalaisin, joka on valmistettu messingistä ja raudasta. Tämä erityinen yhdistelmä luo ainutlaatuisen valaisimen, joka sopii mihin tahansa kotiin. Valaisimien messingin väri antaa muotoilulle lämpimän ja tyylikkään ulottuvuuden ja tekee siitä samalla raa’an ja luonteikkaan. Precise luo upean tunnelman mihin tahansa kotiin sekä upean valonlähteen että muotoilunsa ansiosta. Valaisimen korkeus on 124 cm, joten se on täydellinen lisä olohuoneen lukunurkkaukseen. Hehkulamppu ei sisälly. Osta E14 max 6 W (LED) lamppu erikseen. Johdon pituus: 3,5 m.

  Huomautus : Huomautus: Tämä tuote on käsintehty, ja viimeistely voi vaihdella.

 • Matheo pöytävalaisin, musta, terrakotta

  169,00 

  Bloomingvillen Matheo-pöytävalaisin toimii myös koristeena. Lampunvarjostin on valmistettu valkoisesta pellavasta valon maksimoimiseksi. Valkoinen lampunvarjostin erottuu kauniisti mustasta terrakotasta valmistetun lampunjalan kanssa, jota koristavat kasvojen ääriviivat.

 • Pöytävalaisin sis. lampunvarjostin, Orga, Harmaa

  139,00 

  Mitat: korkeus: 67 cm, läpimitta: 27 cm
  House Doctorin suuri Orga-pöytävalaisin on veistoksellisen tyylikkyyden ruumiillistuma. Harmaa sementtijalusta lisää pehmeyttä tuuhealla muodollaan, kun taas pellavasta valmistettu lampunvarjostin luo tasapainoa reunoillaan ja läpinäkyvällä koollaan. Kun otetaan huomioon tämän pöytävalaisimen korkeus, aseta se paikkaan, joka tekee sille oikeutta. Veistoksellisena kappaleena, joka herättää huomiota olohuoneen sivupöydällä tai konsolilla. Osta E27-lamppu erikseen.

Shopping Cart