Heittää

Näytetään kaikki 11 tulosta

 • Eia heitto, luonto, kierrätetty puuvilla

  21,90 

  Kierrätyspuuvillasta kudottu pehmeä ja yksinkertainen heitto. Raidat antavat luonnetta, mutta säilyttävät yksinkertaisen ja tyylikkään ilmeen.

 • Filipa heittoheitto, keltainen, kierrätetty puuvillaa

  24,90 

  Bloomingville MINI:n Filipa-kuosissa on kaunis ja rentouttava kukkakuvio. Heitto on valmistettu kierrätetystä puuvillamateriaalista, ja siinä on tupsut, mikä antaa sille modernin ilmeen. Se on pehmeä, lämmin ja viihtyisä heitto, jota voit helposti käyttää muissakin huoneissa kuin lastenhuoneessa.

 • Heitto, Alice, Beige

  68,00 

  Mitat: pituus: 200 cm, leveys: 140 cm.
  Mukavuus ja äärimmäinen pehmeys. Tällaisen saat House Doctorin Alice-nimisestä ruudusta. Se on valmistettu puuvillasta, jossa on löysä kudos, jossa jokainen lanka näkyy selvästi. Kangas on erittäin pehmeän tuntuista, kevyttä ja aaltoilevaa. Päivitä olohuoneesi ulkoasu ja tunnelma ruutukankaalla ja nauti mukavuudesta, jota vain tekstiilit voivat tarjota. Alicea voi käyttää myös arkena päiväpeittona ja ulkona viileinä kesäiltoina.

  Hoitoväline. Älä pese, Älä valkaise, Älä kuivaa, Älä silitys, Älä kuivapesu.

 • Heitto, Alice, tumma oliivi

  68,00 

  Mitat: pituus: 200 cm, leveys: 140 cm.
  Mukavuus ja äärimmäinen pehmeys. Sen tarjoaa heitto. Alice on House Doctorin suunnittelema, ja se on valmistettu puuvillasta kevyellä ja löysällä kudoksella, joka antaa sinun nähdä jokaisen langan. Kangas on erittäin pehmeän tuntuista, kevyttä ja aaltoilevaa. Ihanteellinen valinta, kun haluat kietoutua johonkin mukavaan viileinä kesäiltoina tai vain nauttia rentouttavasta illasta sohvalla. Alicen avulla asuintilojen yleisilme päivittyy ja virkistyy helposti tumman oliivinvärin ansiosta, kun taas hapsut lisäävät rentoa tunnelmaa. Se sopii yhtä hyvin rento päiväpeitto.

  Hoitoväline. Hellävarainen konepesu 40° C, Älä valkaise, Älä kuivaa rumpukuivauksessa, Silitysrauta keskilämmöllä, Älä puhdista kuivapesussa.

 • -20% SALE Lisää ostoskoriin Nopea näkymä

  Heitto, Heme, Multi

  Alkuperäinen hinta oli: 68,00 €.Nykyinen hinta on: 54,40 €.

  Mitat: pituus: 180 cm, leveys: 130 cm.
  Rentoudu sohvalla House Doctorin Heme-heiton alla. Paksu puuvillakudos antaa heittopeitteelle ihanan pehmeän rakenteen, jota hapsut korostavat. Ulkonäköä täydentävät neutraaleja sekä vihreää, sinistä ja ruskeaa sävyä olevat leveät raidat, jotka tuovat tilkan väriä, joka ei kuitenkaan hallitse kokonaisuutta. Koordinoidun ulkoasun saat, kun yhdistät heittopeitteen samankaltaisen tyynynpäällisen kanssa tai annat raitojen erottua yksiväristen tyynyjen joukosta.

 • Kicki heittoheitto, musta, kierrätyspuuvillaa

  21,90 

  Tämä on yksi Bloomingvillen 20-vuotisjuhlavuoden erikoispainoksesta. Se on kauniisti kudottu kierrätysmateriaalista, ja sopiva tyyny löytyy mallistostamme.

 • Kicki-tyyny, musta, kierrätyspuuvillaa

  29,90 

  Tämä on yksi Bloomingvillen 20-vuotisjuhlatyynyistä. Se on kauniisti kudottu kierrätysmateriaalista, ja vastaava heitto löytyy mallistostamme.

 • Sängyn heitto, Ashild, Haze w. hiili

  209,00 

  Mitat: L: 280 cm, B: 280 cm.
  Aseta sänkysi Ashild-sängynpeitteellä, joka tuo sänkyyn hillittyä ylellisyyttä. Pehmeän puuvillan ja hieman karhean, rakenteellisen kudoksen ansiosta sen muotoilu on miellyttävää. Leveät raidat, hapsut ja rauhoittavat värit vain lisäävät tätä. Lisää byNORDin samanmallinen heittotyyny ja tee sängystäsi epämuodollinen, mutta silti ylellistä mukavuutta säteilevä. Käytitpä sitä sitten sängynpeittona tai kääriydy siihen, Ashild-sängynpeitto tarjoaa äärimmäistä mukavuutta ja ajatonta muotoilua.

  Hoitoväline. Hellävarainen konepesu 30°C, Älä valkaise, Älä kuivaa rumpukuivauksessa, Silitysrauta alhaisella lämmöllä, Älä kuivapesu

 • Sängyn heitto, Ashild, Haze w. hiili

  159,00 

  Mitat: pituus 280 cm, leveys 160 cm.
  Ashild-sängynpeitto antaa makuuhuoneellesi karun mutta mukavan ilmeen. Se on valmistettu puuvillasta, ja sen kudos antaa sille rakennetta ja tekstuuria. Malli, joka tuo tasapainoa perkaalikangaspeitteisiin vuodevaatteisiin ja rentoa tunnelmaa makuuhuoneen sisustukseen. Eikä vähiten neutraalien, rauhoittavien värien, leveiden raitojen ja hapsujen ansiosta. Lisää byNORDin samanmallinen heittotyyny ja tee sängystäsi epävirallinen, mutta silti hillittyä ylellisyyttä säteilevä. Jos haluat, sängynpeitto toimii myös mukavana peittona, johon voit kietoutua.

  Hoitoväline. Hellävarainen konepesu 30°C, Älä valkaise, Älä kuivaa rumpukuivauksessa, Silitysrauta alhaisella lämmöllä, Älä kuivapesu

 • Vuodevaatteet, Hilda, Hiili

  159,00 

  Mitat: pituus: 180 cm, leveys: 170 cm.
  Viimeistele sänkysi ulkonäkö yksityiskohtaisella sängynpeitteellä. Esimerkiksi Hilda on väriltään syvän harmaa, lähes musta. Kun katsot tarkemmin, sen muotoilu yllättää sinut. Kohokuvio, jossa on vohvelivaikutelma, on luotu jacquard-kangaspuilla. Sen sijaan, että kuvio olisi painettu tai neulottu, se kudotaan kankaaseen. Näin saat ylellisen pehmeän heiton, jossa hapsut, kuviot ja tekstuuri ovat tasapainossa rentouden ja hienostuneisuuden välillä. Yhdistä byNORDin vuodevaatteiden kanssa, niin saat makuuhuoneeseesi rauhallisen ja ylellisen tunnelman.

  Hoitoväline. Hellävarainen konepesu 40° C, Älä valkaise, Kuivausrumpukuivaus, hellävarainen, matalalla lämmöllä, Silitysrauta matalalla lämmöllä, Älä kuivapesu.

 • Vuodevaatteet, Hilda, Hiili

  229,00 

  Mitat: pituus 280 cm, leveys 240 cm.
  Anna sängyllesi viimeinen silaus oikealla sängynpeitteellä. Esimerkiksi Hilda on väriltään syvän harmaa, lähes musta. Se on muotoilu, joka yllättää, kun sitä katsoo tarkemmin. Kohokuvio, jossa on vohvelivaikutelma, on luotu jacquard-kangaspuilla. Sen sijaan, että kuvio olisi painettu tai neulottu, se kudotaan kankaaseen. Näin saat ylellisen pehmeän heiton, jossa on hieno tasapaino rennon ulkonäön ja monimutkaisten yksityiskohtien välillä. Käytä sitä päiväpeittona tai mukavana heittopeittona. Yhdessä byNORDin vuodevaatteiden kanssa makuuhuoneeseesi tulee rentouttava tunnelma.

  Hoitoväline. Hellävarainen konepesu 40° C, Älä valkaise, Kuivausrumpukuivaus, hellävarainen, matalalla lämmöllä, Silitysrauta matalalla lämmöllä, Älä kuivapesu.

Shopping Cart