Maksut

Turvalliset ja kätevät maksuvaihtoehdot

Nordby Living on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme Virossa, Latviassa, Liettuassa, Suomessa ja Ruotsissa mahdollisimman turvalliset ja kätevät maksutavat. Olitpa sitten yksityishenkilö tai yritys, tarjoamme monipuolisen valikoiman maksutapoja, jotka on räätälöity tarpeittesi mukaan.

Paikalliset pankkimaksut Kevin Open Banking -ratkaisulla

Sujuvan ja turvallisen maksutapahtuman varmistamiseksi tarjoamme paikallisia pankkimaksuja Kevin Open Banking Solution – Payment Initiation Service -palvelun kautta. Tämän innovatiivisen alustan avulla voit maksaa suoraan pankkitililtäsi ilman luotto- tai pankkikorttia. Koe suorien siirtojen helppous ja mukavuus paikallisessa valuutassa ja nauti samalla korkeimmista turvallisuusstandardeista.

Vuokraosto- ja myöhemmin maksettavat vaihtoehdot Eston kautta (saatavilla Baltian maissa)

Jos asut Virossa, Latviassa tai Liettuassa, voit hyödyntää joustavia osamaksuvaihtoehtojamme Eston kautta. Tämän vaihtoehdon avulla voit ostaa nyt ja maksaa kätevästi erissä tai siirtää maksun myöhempään ajankohtaan. Se on vaivaton tapa toteuttaa unelmiesi koti.

Korttimaksut, Apple Pay ja Google Pay Stripen välityksellä

Hyväksymme ylpeänä tärkeimmät luotto- ja pankkikortit, Apple Payn ja Google Payn luotettavan kumppanimme Stripen kautta. Tämä maailmanlaajuisesti tunnustettu maksualusta takaa turvalliset ja nopeat maksutapahtumat, joten voit tehdä ostoksia mielenrauhassa.

Maksut yrityksille

Yritysasiakkaillemme tarjoamme kassalla proformalaskuvaihtoehdon. Näin yritykset voivat hallinnoida hankintojaan helposti ja tehokkaasti. Viron ulkopuolella sijaitseville arvonlisäverovelvollisiksi rekisteröidyille yrityksille tarjoamme myös verovapaata ostamista verkkokaupastamme. Tämän helpottamiseksi käytämme automaattista VIES-alv-rekisteröinnin tarkistusta, joka takaa sujuvan ja verovapaan liiketoimen.

Riippumatta siitä, missä olet tai miten haluat maksaa, tavoitteenamme on tehdä ostokokemuksestasi mahdollisimman saumaton ja miellyttävä. Tee ostoksia hienosta kodin sisustus- ja tarvikemallistostamme jo tänään ja nauti luotettavien maksutapojemme yksinkertaisuudesta ja turvallisuudesta. Hyvää shoppailua!

Shopping Cart