Matot

Näytetään tulokset 1–15 / 36

 • Ianas matto, luonto, puuvilla

  115,00 

  Ianas on pyöreä matto, jossa on avaruuspainatus Bloomingville MINI:ltä – täydellinen mihin tahansa lastenhuoneeseen.

 • Lutz matto, ruskea, puuvilla

  79,90 

  Bloomingville MINI:n Lutz-matto on tuftattu matto, jossa on kauniita värejä, geometrisia kuvioita ja trendikkäitä tupsuja molemmissa päissä. Korkea nukka ja paksu kudos pitävät pienet jalat lämpiminä tuntikausien leikkien aikana.

 • Matto, Agon, Vihreä, 180x180cm

  379,00 

  Mitat: pituus: 180 cm, leveys: 180 cm.
  Neliön muotoinen matto, joka tuo hienovaraisia värejä, mutta näyttävää muotoilua kotisi sisustukseen. House Doctorin puuvillan ja villan sekoituksesta valmistettu Agon on käsin kudottu ja siinä on monimutkainen kuvio. Jos katsot tarkemmin, vihreä kuvio on itse asiassa useita värejä, jotka lisäävät kuvion syvyyttä. Aseta matto sohvapöydän tai pienen ruokapöydän alle, jotta saat aikaan rajatut alueet ja pehmeän kosketuksen. Se tekee ihmeitä missä tahansa lattiassa sekä vähentääkseen melua että tarjotakseen tyylikkään päivityksen nykyiseen sisustukseen. Koska matto on käsin kudottu, pinta ja väri voivat vaihdella. Takapuolella on liukastumisenesto.

  Hoitoväline. Älä pese, Älä valkaise, Älä kuivaa, Älä silitä, Älä kuivapesu, Puhdista pölynimurilla.

 • Matto, Arte, luonnonvalkoinen, 230x160cm

  449,00 

  Mitat: pituus: 230 cm, leveys: 160 cm.
  House Doctorin Arte on suuri matto, jossa on täydellinen yhdistelmä silmiinpistävää, geometrista kuviota ja neutraaleja värejä. Tämän yhdistelmän ansiosta se sopii hienosti mihin tahansa värimaailmaan ja kodin sisustukseen. Jos etsit ainutlaatuista mattoa, joka pehmentää olohuoneesi ilmettä, tämän hapsuilla varustetun mallin käsin kudottu laatu antaa sinulle juuri sen. Kokonsa ansiosta voit käyttää sitä sohvapöydän tai ruokapöydän alla sitoaksesi huonekalut yhteen ja luodaksesi erilaisia alueita olohuoneeseesi. Pääasiassa puuvillasta, johon on sekoitettu villaa ja polyesteriä, valmistettu Arte on kestävä ja antaa sinulle pehmeän pinnan, jonka päällä voit kävellä vuosien ajan. Huomaa: Tuotteen viimeistely ja väri saattavat vaihdella.

  Hoitoväline. Spot clean vedellä, älä kuivapesu

 • Matto, Arte, luonnonvalkoinen,180x180cm

  409,00 

  Mitat: pituus: 180 cm, leveys: 180 cm.
  House Doctorin Arte on matto, jossa yhdistyvät täydellisesti geometrisen kuvion näyttävä ilme ja neutraalien värien rauhoittava vaikutus. Tämän yhdistelmän ansiosta se sopii hyvin kaikkiin värimaailmoihin ja sisustustyyleihin. Jos etsit ainutlaatuista mattoa, joka tuo pehmeän kosketuksen olohuoneeseesi, Arten käsinkudottu laatu on vastaus. Kokonsa ansiosta voit käyttää sitä ruokapöydän tai sohvapöydän alla sitoaksesi huonekalut yhteen ja luodaksesi määritellyt alueet olohuoneeseen. Pääasiassa puuvillasta, johon on sekoitettu villaa ja polyesteriä, valmistettu matto on pitkäikäinen ja pehmeä, ja sen päällä haluat kävellä vielä vuosia. Huomaa: Tuotteen viimeistely ja väri saattavat vaihdella.

  Hoitoväline. Spot clean vedellä, älä kuivapesu

 • Matto, Aves, Luonnollinen,230x160cm

  499,00 

  Mitat: pituus: 230 cm, leveys: 160 cm.
  Aves on matto, joka antaa lämpimän kosketuksen ja silmiinpistävän muotoilun samaan aikaan. Ruutukuvion ansiosta House Doctorin matto erottuu edukseen, kun taas juuttimateriaalin luonnolliset värit tekevät siitä monipuolisen ja hienon lisän olohuoneeseesi. Käytä sohvapöydän tai pienen ruokapöydän alla Avesia ja anna sen kehystää aluetta visuaalisesti. Koska matto on valmistettu juutista, se on pitkäikäinen ja vastaa jokapäiväisen elämän vaatimuksia. Katso tarkemmin ja huomaat, että käsin kudottu ruutukuvio on ihana sekoitus tummanharmaata ja ruskean eri sävyjä. Koska matto on käsin kudottu, sen viimeistely ja väri voivat vaihdella. Takapuolella on liukastumisenesto.

  Hoitoväline. Älä pese, Älä valkaise, Älä kuivaa, Älä silitä, Älä kuivapesu, Puhdista pölynimurilla.

 • Matto, Block, harmaa/musta, 230x160cm

  189,00 

  Mitat: pituus: 230 cm, leveys: 160 cm.
  Koristele kotiasi lisäämällä mukava, koristeellinen matto. House Doctorin tuotteessa Block on mukava, graafinen kuvio harmaalla/mustalla, mikä antaa matolle modernin ilmeen. Se myös antaa sisustukselle paljon persoonallisuutta. Matto voi muuttaa huoneen sävyä ja tyyliä dramaattisesti. Matto sopii erinomaisesti myös luomaan graafista kontrastia sisustukseen, jota hallitsevat kevyet ja yksinkertaiset elementit. Maton ylläpito: Matto on valmistettu puuvillan, polyesterin ja viskoosin yhdistelmästä. Mattojen koko voi vaihdella, koska ne on painettu käsin. Puhdistetaan vain paikalla ja pestään käsin. Mattoa on saatavana useammassa koossa, ja kuvio vaihtelee hieman kussakin koossa.

  Hoitoväline. Puhdista tahranpoistoaineella, vain käsinpesu

 • Matto, Block, harmaa/musta, 90x60cm

  34,00 

  Mitat: pituus: 90 cm, leveys: 60 cm.
  Lattia on tärkeä pinta, ja se on usein ensimmäinen asia, jonka huomaamme, kun astumme huoneeseen. Matto muuttaa helposti huoneen tunnelmaa ja tyyliä dramaattisesti. Käytä sohvapöydän alla Block from House Doctor -tuotetta sitoaksesi istumajärjestyksen yhteen. Matto sopii myös erinomaisesti luomaan huomionarvoisen kontrastin vaaleaan ja yksinkertaiseen sisustukseen. House Doctorin Block on moderni matto, jossa on graafinen kuvio harmaalla/mustalla. Käytä sitä antamaan sisustuksellesi persoonallinen kosketus. Mattojen koko voi vaihdella, koska ne on painettu käsin.

  Hoitoväline. Älä pese, Älä valkaise, Älä kuivaa, Älä silitys, Älä kuivapesu.

 • Matto, Coto, ruskea, 200x90cm

  189,00 

  Mitat: pituus: 200 cm, leveys: 90 cm.
  Älä koskaan unohda lattiaa, kun sisustat kotiasi. Tyylikkäällä matolla on suuri merkitys, eikä Coto ole poikkeus. Sen on suunnitellut House Doctor, ja siinä on ajaton kuvio tummien ja neutraalien värien yhdistelmällä. Sen suuri, suorakulmainen muoto on ihanteellinen eteisen lattian suojaamiseen tai pehmeän jalanpaikan luomiseen sängyn viereen. Villan ja puuvillan sekoituksen ansiosta saat kestävän mutta pehmeän maton, jonka käsin kudottu laatu tekee siitä ainutlaatuisen. Huomaa: Tuotteen viimeistely ja väri saattavat vaihdella.

  Hoitoväline. Spot clean vedellä, älä kuivapesu

 • Matto, Coto, ruskea, 300x90cm

  279,00 

  Mitat: pituus: 300 cm, leveys: 90 cm.
  House Doctorin Coto-matto luo eteiseen tai käytävään tyylikkään keskipisteen. Sen pitkä, suorakulmainen muoto on ihanteellinen suojaamaan lattiaa kodin sellaisessa osassa, jossa on paljon liikennettä päivittäin. Villan ja puuvillan sekoituksen ansiosta saat kestävän mutta pehmeän maton, jossa on ajaton kuvio lämpimissä ja tummissa väreissä. Koska matto on käsin kudottu, saat ainutlaatuisen maton, jossa on kiinnitetty paljon huomiota yksityiskohtiin. Suoraan kuvion kudonnasta hapsuihin, jotka viimeistelevät päät. Huomaa: Tuotteen viimeistely ja väri saattavat vaihdella.

  Hoitoväline. Spot clean vedellä, älä kuivapesu

 • Matto, Cros, hiekka, 200x90cm

  139,00 

  Mitat: pituus: 200 cm, leveys: 90 cm.
  Anna tämän pehmeän maton nimeltä Cros tuoda pehmeä ja kodikas tunnelma kotiisi. House Doctorin suunnittelema suuri koko ja suorakulmainen muoto tekevät siitä erittäin monipuolisen. Käytä sitä eteisessä, sängyn päässä, oleskelutilassa tai olohuoneessa pehmentämään puulattiaa. Kuvio on kudottu käsin neutraaleilla väreillä, jotta saat pitkäikäisen maton, joka sulautuu helposti osaksi ympäristöä. Villasta ja puuvillasta valmistettu peite on ihanan pehmeä ja tuo lämpöä oleskelualueellesi tai minne ikinä päätätkin sen sijoittaa. Huomaa: Tuotteen viimeistely ja väri saattavat vaihdella.

  Hoitoväline. Älä pese, Älä valkaise, Älä kuivaa, Älä silitys, Älä kuivapesu.

 • Matto, Cros, hiekka, 300,90cm

  189,00 

  Mitat: pituus: 300 cm, leveys: 90 cm.
  Jos haluat suojata puulattiasi ja lisätä kotiisi koristeellisuutta, tee se Crosin avulla. House Doctorin suunnittelema pitkä, suorakulmainen muoto sopii erinomaisesti eteiseen ja käytävään. Villan ja puuvillan sekoituksen ansiosta saat kestävän ja pehmeän maton, joka suojaa lattioita ja antaa samalla ajattoman ja tyylikkään ilmeen kuvion ja neutraalien värien ansiosta. Koska matto on käsin kudottu, sen ulkonäkö on ainutlaatuinen, ja saat varmasti tuotteen, jossa on kiinnitetty paljon huomiota yksityiskohtiin – kuviosta hapsuihin. Huomaa: Tuotteen viimeistely ja väri saattavat vaihdella.

  Hoitoväline. Spot clean vedellä, älä kuivapesu

 • Matto, Hafi, harmaa/ruskea, 180x180cm

  449,00 

  Mitat: pituus: 180 cm, leveys: 180 cm.
  Käytä House Doctorin harmaata Hafi-mattoa sitomaan ruokasalin huonekalut tai sohva-asetelman yhteen. Sen neliömäinen koko sopii täydellisesti pyöreään ruokapöytään tai pienen sohvan kanssa käytettävään istuinryhmään. Kestävästä juutin, puuvillan ja villan sekoituksesta on käsin kudottu ajaton ja monipuolinen malli, jossa on harmaan eri sävyjä, ja se on viimeistelty hapsuilla, jotka antavat hillityn tunnelman. Anna maton tuoda pehmeä kosketus olohuoneeseesi ja tasapainottaa puulattioita. Koska matto on käsin kudottu, sen viimeistely ja väri voivat vaihdella.

  Hoitoväline. Älä pese, Älä valkaise, Älä kuivaa, Älä silitys, Älä kuivapesu.

 • Matto, Hafi, Harmaa/ruskea, 200x80cm

  219,00 

  Mitat: pituus: 200 cm, leveys: 80 cm.
  Suojaa lattiasi ja päivitä kotisi ajattomalla matolla. House Doctorin suunnittelema Hafi on suorakulmion muotoinen ja sopii erinomaisesti eteiseen, keittiöön tai sängyn jalkopäähän. Se on valmistettu juutista, puuvillasta ja villasta, joten se on erittäin kestävä ja kestää jokapäiväisen elämän vaatimukset. Samalla se on ihanan pehmeä kävellä, kun taas harmaan eri sävyt ja hapsut antavat kodillesi rennon mutta tyylikkään ilmeen. Koska matto on käsin kudottu, sen viimeistely ja väri voivat vaihdella.

  Hoitoväline. Älä pese, Älä valkaise, Älä kuivaa, Älä silitys, Älä kuivapesu.

 • Matto, Hafi, ruskea, 180x180cm

  449,00 

  Mitat: pituus: 180 cm, leveys: 180 cm.
  Helppo tapa päivittää kodin sisustusta on lisätä siihen uusi matto. Tämä House Doctorin neliönmuotoinen matto on nimeltään Hafi, ja se luo pehmeän ja rennon tunnelman olohuoneeseesi. Kestävästä juutin, villan ja puuvillan sekoituksesta valmistettu malli on käsin kudottu ruskean eri sävyillä ja täydennetty hapsuilla. Aseta se pyöreän ruokapöydän alle tai päivitä sohva-asetelma rauhallisella, hillityllä ilmeellä. Koska matto on käsintehty, väri ja viimeistely voivat vaihdella.

  Hoitoväline. Älä pese, Älä valkaise, Älä kuivaa, Älä silitä, Älä kuivapesu, Puhdista pölynimurilla.

Shopping Cart