Pöytävalaisimet

Näytetään kaikki 10 tulosta

 • Adela pöytävalaisin, Kulta, Metalli

  109,00 

  Tämän opaalilasivarjostimen säteilevä hehku tuo lisää lämpöä ja mukavuutta mihin tahansa tilaan. Tyylikäs muotoilu ja kultainen viimeistely sekä sen korkeus täydentävät täydellisesti lisäämällä ulottuvuutta ja syvyyttä ympäröivään alueeseen.

 • Cathy pöytävalaisin, valkoinen, kivitavaraa

  219,00 

  Bloomingvillen Cathy-pöytävalaisin on taiteellinen valkoisesta kivitavarasta valmistettu teos. Kaunis pöytävalaisin näyttää geometriselta veistokselta, ja se on epäilemättä erittäin koristeellinen esine, joka tuo kotiisi ripauksen tyylikästä valoa.

 • Kean pöytävalaisin, harmaa, terrakotta

  155,00 

  Kean-pöytävalaisin on erittäin monikäyttöinen valaisin, jonka terrakottainen, pohjoismainen muoto on minimalistinen ja kaunis pohjoismainen harmaa sävy. Kahvat ovat mukava omituinen yksityiskohta.

 • Matheo pöytävalaisin, musta, terrakotta

  169,00 

  Bloomingvillen Matheo-pöytävalaisin toimii myös koristeena. Lampunvarjostin on valmistettu valkoisesta pellavasta valon maksimoimiseksi. Valkoinen lampunvarjostin erottuu kauniisti mustasta terrakotasta valmistetun lampunjalan kanssa, jota koristavat kasvojen ääriviivat.

 • Natika pöytävalaisin, sininen, terrakotta

  289,00 

  Natika-pöytävalaisin ei ainoastaan tuo lisää valoa kotiisi. Se tuo myös lisää iloa silmälle koristeellisella muotoilullaan. Jalusta on valmistettu terrakotasta, joka on maalattu sinisillä väreillä ja muotoiltu mielenkiintoisella kuviolla. Tähän sopii täydellisesti yksinkertainen valkoinen pellavasta valmistettu lampunvarjostin. Tämä lamppu on käsityönä valmistettu, joten sen värissä ja muodossa voi olla pieniä vaihteluita.

 • Pöytävalaisin sis. lampunvarjostin, Orga, Harmaa

  139,00 

  Mitat: korkeus: 67 cm, läpimitta: 27 cm
  House Doctorin suuri Orga-pöytävalaisin on veistoksellisen tyylikkyyden ruumiillistuma. Harmaa sementtijalusta lisää pehmeyttä tuuhealla muodollaan, kun taas pellavasta valmistettu lampunvarjostin luo tasapainoa reunoillaan ja läpinäkyvällä koollaan. Kun otetaan huomioon tämän pöytävalaisimen korkeus, aseta se paikkaan, joka tekee sille oikeutta. Veistoksellisena kappaleena, joka herättää huomiota olohuoneen sivupöydällä tai konsolilla. Osta E27-lamppu erikseen.

 • Sergio pöytävalaisin, ruskea, terrakotta

  115,00 

  Sergio-pöytävalaisin on erittäin monipuolinen valaisin, jonka pohjoismainen muoto on minimalistinen. Lasitteen luonteesta johtuen väri vaihtelee lampusta toiseen. Jotkut ovat tummempia ja rakenteeltaan vahvempia kuin toiset.

 • Silas pöytävalaisin, Kulta, Polyresiini

  155,00 

  Creative Collectionin kultaisesta Silas-kirahvilampusta on vaikea irrottaa silmiään. Sen vaikuttava korkeus on 70 cm ja tekee siitä ihanteellisen sekä lattiavalaisimeksi että pöytävalaisimeksi. Laita se sinne, missä haluat herättää hieman ylimääräistä huomiota.

 • Svale pöytävalaisin, Luonto, Mango

  269,00 

  Kauniisti veistetty puu on esillä tässä upeassa pöytävalaisimessa. Aseta pöydälle puukehystetyn seinätaiteen viereen tai lisää puiset lasinaluset sen kylkeen. Mangopuun kauniit rakeet luovat erityisen luonteen kauttaaltaan.

 • Yulanda pöytävalaisin, Rose, metalli

  195,00 

  Bloomingvillen Yulanda-pöytävalaisin on kiehtova yhdistelmä eleganssia ja tyyliä. Se on valmistettu tyylikkäästä ruusumetallijalustasta, ja se tuo ripauksen hienostuneisuutta mihin tahansa huoneeseen. Kaunis ruusunväri tuo sisustukseen hienovaraista väriä. Yulanda-pöytävalaisin valaisee tilasi pehmeällä, lämpimällä valolla, olipa sitä sitten yöpöydän valaisimena tai sivupöydän koristeena. Korosta kotiasi tällä hienolla valaisimella ja nauti sen luomasta tunnelmasta.

Shopping Cart