Taulukot

Näytetään tulokset 1–15 / 42

 • Adelina Sivupöytä, harmaa, metallia

  125,00 

  Metallinen sivupöytä, jonka pöytälevy on värjätty – erittäin trendikäs.

 • Camma sohvapöytä, luonto, mänty

  369,00 

  Bloomingvillen Camma-sohvapöytä on ainutlaatuinen huonekalu. Sohvapöytä on valmistettu luonnonvärisestä männynpuusta, ja pöytälevyn alla on rottinkiruokohylly. Käytä hyllyä lehtien tai minkä tahansa koriste-esineen säilyttämiseen. Tämä sohvapöytä on loistava esimerkki pohjoismaisen tyylin yksinkertaisuudesta ja tyylikkyydestä.

 • Hattie sohvapöytä, musta, rottinki

  289,00 

  Bloomingvillen Hattie-sohvapöytä on tyylikäs lisä olohuoneeseesi. Se on valmistettu kestävästä mustasta rottinkirungosta, ja se tuo ripauksen luonnollista eleganssia. Tilava pöytälevy tarjoaa tilaa sisustukselle ja juomille. Korosta kotiasi Hattie-sohvapöydällä ja luo viihtyisä kokoontumispaikka.

 • Hella sohvapöytä, messinki, metalli

  299,00 

  Bloomingvillen Hella-sohvapöytä on todellinen olohuoneen keskipiste. Se on valmistettu kiiltävästä messinkisestä metallirungosta, ja se huokuu ylellisyyttä ja eleganssia. Tyylikäs muotoilu ja selkeät linjat tuovat modernin kosketuksen mihin tahansa tilaan. Tilava pöytälevy tarjoaa runsaasti tilaa koristeiden esillepanoon tai kahvitilaisuuksien järjestämiseen. Korosta kotiasi Hella-sohvapöydällä ja tee rohkea kannanotto sen ajattoman kauneuden ja moitteettoman käsityötaidon ansiosta.

 • Jassy-sohvapöytä, ruskea, Mango

  399,00 

  Jassy-sohvapöytä on valmistettu mangopuusta, ja se on veistetty massiiviseen muotoon, joka luo silti hieman ilmavan ilmeen. Puu on lakattu kauniin tumman värin saamiseksi. Koristeellinen pöytä, joka kutsuu sinut istumaan alas ja pitämään tauon ja asettamaan kupin tälle hienostuneelle mutta silti rennon näköiselle sohvapöydälle.

 • Kaunis sivupöytä, kulta, metalli

  179,00 

  Aseta tämä houkutteleva pöytä mihin tahansa paikkaan, jossa tarvitaan hieman ylimääräistä pöytätilaa. Sitä voidaan käyttää myös ylimääräisenä tarjottimena välipaloja varten elokuvaa katsellessa tai vieraita kutsuttaessa. Kokonsa ja korkeutensa ansiosta se on myös kaunis jalusta kasvin esittelyyn.

 • Konsoli/pöytä, Gany, musta

  899,00 

  Mitat: pituus: 35 cm, leveys: 130 cm, korkeus: 85 cm.
  Hanki Gany-konsoli, jos pidät minimalistisesta ilmeestä ja puhtaasta estetiikasta kodin sisustuksessa. House Doctor on suunnitellut toiminnallisen ja käytännöllisen huonekalun, jonka teräsrunko on vaalea ja joka on viimeistelty kolmella hyllyllä. Aseta lasipinta mille tahansa hyllylle sen mukaan, miten haluat käyttää Ganya. Käytä hyllyjä ilman lasipintaa lehdille, koreille, kirjoille, viinipulloille ja säilytyslaatikoille ja käytä hyllyä, jossa on lasipinta, maljakoille, istutusastioille, kynttilänjalustoille ja muulle kodin sisustukselle. Tämä konsoli on toimiva ja koristeellinen valinta riippumatta siitä, sijoitatko sen olohuoneeseen vai eteiseen.

  Pesuohjeet :
  Puhdistetaan kostealla liinalla, Ei kokoonpanoa

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Konsolipöytä, Fari, Musta

  479,00 

  Mitat: pituus: 120 cm, leveys: 24 cm, korkeus: 85 cm.
  Lisää eteiseen tai olohuoneeseen teollista ja tyylikästä ilmettä House Doctorin Fari-koristeella. Teräksestä valmistettu ja sileällä mustalla viimeistelyllä varustettu konsolipöytä huokuu tyylikästä minimalismia, joka kohottaa ja sopii mihin tahansa kodin sisustukseen. Koristele se kasveilla, pöytävalaisimella ja suosikkikoristeilla. Teräskalusteet eivät koskaan mene pois muodista, ja voit helposti muuttaa koko Farin ulkoasua ja tunnelmaa sisustamalla sen uusilla esineillä.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Pöytä, Helo, musta

  209,00 

  Mitat: korkeus: 72 cm, läpimitta: 70 cm
  Luo pieni ja epämuodollinen istuinalue tällä pyöreällä pöydällä. House Doctorin Helo-pöytä on ihanteellinen paikka rentoutumiseen, olipa se sitten parvekkeella tai olohuoneen nurkassa. Rautapöytä on pinnoitettu mattamustalla jauhemaalilla, jotta se olisi ajaton ja sopisi mihin tahansa sisustukseen. Jos haluat säästää tilaa pienellä parvekkeella tai terassilla, siirrä pöytälevy pystyasentoon, kun sitä ei käytetä. Yhdistä suosikkituoleihin ja koristele pöytä maljakolla ja kynttilänjaloilla persoonallisen ilmeen luomiseksi. Pidentääksesi sen käyttöikää älä jätä Helo-pöytää ulos sateeseen tai kylmään, vaan siirrä se sisätiloihin turvallista säilytystä varten.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kostealla liinalla, kokoonpano vaaditaan

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Pöytä, Helo, musta

  249,00 

  Mitat: pituus: 80 cm, leveys: 80 cm, korkeus: 73 cm.
  Käytä neliönmuotoista Helo-pöytää epävirallisen istuinalueen luomiseen. House Doctorin pöytä sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön, ja se tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen. Rautapöytä on pinnoitettu mattamustalla jauhemaalilla, jotta se olisi ajaton ja sopisi mihin tahansa sisustukseen. Pienemmissä tiloissa voit yksinkertaisesti siirtää pöytälevyn pystyasentoon, jolloin säästät tilaa, kun sitä ei käytetä. Anna tuolien värin viimeistellä istuinalueesi ilme, ja koristele pöytä maljakolla ja kynttilänjaloilla persoonalliseksi. Pidentääksesi sen käyttöikää älä jätä Helo-pöytää ulos sateeseen tai kylmään, vaan siirrä se sisätiloihin turvallista säilytystä varten.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kostealla liinalla, kokoonpano vaaditaan

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Pöytä, liuskekivi, musta tahra

  479,00 

  Mitat: pituus: 70 cm, leveys: 70 cm, korkeus: 76 cm.
  House Doctorin kaunis ruokapöytä kahdelle. Sen pöytälevy on mustaksi värjättyä mangopuuta, ja sen muotoilu yhdistettynä raakaraudasta valmistettuihin jalkoihin luo kotiin persoonallisen ja lämpimän ilmapiirin. Raakametallijalat tuovat pöytään teollisen vivahteen. Sopii erinomaisesti pienen keittiön ruokapöydäksi tai kahvilan pöydäksi. Pöytä on saatavana myös vaaleampana versiona, jota ei ole värjätty.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kostealla liinalla, kokoonpano vaaditaan

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Pöytä, liuskekivi, rauta

  479,00 

  Mitat: pituus: 70 cm, leveys: 70 cm, korkeus: 76 cm.
  House Doctorin kaunis ruokapöytä kahdelle. Pöydässä on upea, rustiikkinen mangopuusta valmistettu pöytälevy, joka luo persoonallisen ja lämpimän tunnelman. Raakametallijalat luovat teollisen vivahteen. Se sopii erinomaisesti pienen keittiön ruokapöydäksi tai kahvilan pöydäksi. Koska pöytälevy on valmistettu mangopuusta, se voi olla hieman epätasainen. Tämä on osa muotoilua ja antaa pöydälle karun ja maalaismaisen ilmeen.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kostealla liinalla, kokoonpano vaaditaan

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Ruokapöytä, Kant, Luonto

  1799,00 

  Mitat: pituus: 200 cm, leveys: 90 cm, korkeus: 74 cm.
  Tarvitsetko uutta ruokapöytää, joka tuo kotiisi paljon luonnetta ja lämpöä? House Doctorin Kant on kaunis pöytä, jonka upea mangopuun ja metallin yhdistelmä tuo sisustukseen persoonallisen ja kontrastisen ilmeen. Pöydän pituus on 200 cm, leveys 90 cm ja korkeus 74 cm, mikä tekee siitä täydellisen pöydän, johon voit kerätä kaikki ystäväsi ja perheesi viihtyisää illallista varten. Viileän ja hienostuneen ulkonäkönsä ansiosta tämä pöytä sopii useimpiin koteihin, mutta se on suunniteltu erityisesti henkilöille, jotka haluavat lisätä tyylikkään ja erilaisen kosketuksen ruokailutilojensa järjestelyihin.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kostealla liinalla, kokoonpano vaaditaan

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Ruokapöytä, Slated, Luonto

  699,00 

  Mitat: pituus: 140 cm, leveys: 80 cm, korkeus: 76 cm.
  Kutsu vieraasi illalliselle, joka tarjoillaan tämän House Doctorin kauniin ruokapöydän ääressä. Se luo ihanteelliset puitteet illalle. Pöytä on nimeltään Club, ja se on valmistettu vaaleasta mangopuusta, ja sen rautajalat antavat kodin sisustukselle lämpimän ja tyylikkään ilmeen. Tämän pöydän ääressä istuminen antaa sinulle ja perheellesi paljon hyviä kokemuksia ja unohtumattomia hetkiä. Yhdistä se yksinkertaisiin, mustiin ruokailutuoleihin täydellisen ilmeen luomiseksi. Koska pöytälevy on valmistettu mangopuusta, se voi olla hieman epätasainen. Tämä on osa muotoilua ja antaa pöydälle karun ja maalaismaisen ilmeen. Pöytä on saatavana myös mustaksi värjättynä versiona.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

Shopping Cart