Hyllyt

Näytetään tulokset 1–15 / 38

 • Alice Hylly, Luonto, Keppi

  89,90 

  Bloomingvillen Alice-ruokohylly on viehättävä esittelykappale, joka esittelee upeasti maljakoita, votiiveja tai jopa kirjoja viihtyisän kotisi seinällä. Hyllyn pohja on vakaa, joten voit myös asettaa sen esille lattialle.

 • Cass-hylly, musta, metalli

  62,90 

  Cass-hylly on valmistettu mustan metallin ja viilun yhdistelmästä, mikä antaa sille minimalistisen, ajattoman ja pohjoismaisen ilmeen. Se on monipuolinen hylly, joka sopii täydellisesti keittiöön esimerkiksi kuppeja, kulhoja tai mausteita varten. Voit sijoittaa sen myös kylpyhuoneeseen säilytystarvikkeita, rullattuja pyyhkeitä tai kaikkia muita pikkutavaroita varten. Voit asettaa sen suoraan pöydälle tai ripustaa sen seinälle.

 • Cathleen Shelf, luonto, keppi

  56,90 

  Kaunis ja seinälle kiinnitettävä hylly, joka sopii jokaiseen huoneeseen.

 • Curt-hylly, musta, metalli

  99,90 

  Bloomingvillen Curt-hylly on valmistettu männystä. Hylly sopii erinomaisesti astioiden, pullojen tai mausteiden esillepanoon. Aseta se pöydälle, jossa se on aina käden ulottuvilla ja voi toimia keittiön pienenä koristeena.

 • Ebert-hylly, musta, metalli

  69,90 

  Bloomingvillen Ebert-hylly esittelee tyylikkään epäsymmetrisen sommittelun eri metallihyllyissä. Hylly on huonekalu, joka antaa erilaisen kosketuksen mihin tahansa huoneeseen, ja siitä tulee täydellinen paikka muistojen säilyttämiseen.

 • Hoang peili hyllyllä, musta, metallia

  67,90 

  Mustasta metallista valmistettu monikäyttöinen peili hyllyillä eteiseen, makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Ripusta pyyhkeet tai henkarit alatankoon.

 • Hylly, kirja, musta

  95,00 

  Mitat: pituus: 32 cm, leveys: 25 cm, korkeus: 23 cm.
  House Doctorin Book on mustalla pinnoitteella varustettu teräshylly, joka sopii nykyaikaiseen kotiin. Voit säilyttää kirjoja alahyllyllä ja sijoittaa maljakon, kynttilänjalan tai pienen pöytävalaisimen ylähyllylle. Ripusta Book sängyn viereen yöpöydäksi tai olohuoneeseen esittelemään suosikkiesineitäsi.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Hylly, langallinen, musta tahra

  189,00 

  Mitat: pituus: 130 cm, leveys: 25 cm, korkeus: 24,5 cm.
  Tämä House Doctorin mustaksi värjätty mangopuuhylly tuo eloa mihin tahansa huoneeseen. Hylly on nimeltään Wired, ja sen lämmin ilme sopii täydellisesti mihin tahansa kodin sisustukseen. Käytä sitä säilytysratkaisuna ja koristeena olohuoneessa kirjoille, rihkamalle ja kynttilänjaloille. Voit käyttää sitä myös keittiössä laseille, keittokirjoille jne. Avohyllyt ovat erittäin suosittu valinta, kun säilytyksestä halutaan tehdä tyylikäs osa kodin sisustusta. Sekä hylly että hyllytuki sisältyvät hintaan. Puhdista kostealla liinalla.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Hylly, Marmori, Valkoinen marmori, Valkoinen marmori

  58,00 

  Mitat: pituus: 70 cm, leveys: 24 cm.
  Tämä House Doctorin valkoinen hylly on nimeltään Marble, ja siinä on sileä pinta, joka tuo kotiisi luonnollisen kosketuksen. Valkoinen marmori sopii täydellisesti moderniin kotiin, sillä se antaa sille kevyen mutta tyylikkään ilmeen. Voit yhdistää hyllyn kauniiden messinkisten hyllytukien kanssa. Tämä antaa marmorihyllylle varmasti lämpimän ja persoonallisen ilmeen. Se on täydellinen hylly makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Huomaa, että hyllytuet myydään erikseen (tuotenumero 203660852 tai 203660850).

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

  Huomautus : Huomautus: Hyllyn kiinnikkeet eivät sisälly toimitukseen.

 • Hylly, Wired, Luonto

  124,00 

  Mitat: pituus: 70 cm, leveys: 25 cm, korkeus: 24,5 cm.
  Tarvitsetko koristeellisen hyllyn, joka antaa kodillesi lämpöä? House Doctorin Wired on kaunis hylly, jossa on nykyaikainen mustan raudan ja vaalean mangopuun yhdistelmä. Käytä sitä käytännöllisenä säilytysratkaisuna keittiössä laseille ja kulhoille. Voit käyttää sitä myös olohuoneessa koriste-esineille ja figuureille tai kylpyhuoneessa hajuvesille ja ihonhoitotuotteille. Sekä hylly että hyllytuki sisältyvät hintaan.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Hylly, Wired, Luonto

  189,00 

  Mitat: pituus: 130 cm, leveys: 25 cm, korkeus: 24,5 cm.
  Tämä House Doctorin mangopuusta valmistettu hylly tuo eloa mihin tahansa huoneeseen. Hylly on nimeltään Wired, ja sen lämmin ilme sopii täydellisesti mihin tahansa kodin sisustukseen. Käytä sitä säilytysratkaisuna ja koristeena olohuoneessa kirjoille, maljakoille ja kynttilänjaloille. Voit käyttää sitä myös keittiössä laseille, keittokirjoille jne. Avohyllyt ovat erittäin suosittu valinta, kun säilytyksestä halutaan tehdä tyylikäs osa kodin sisustusta. Sekä hylly että hyllytuki sisältyvät hintaan. Puhdista kostealla liinalla.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Hyllystö w. 4 pyörää, musta

  1049,00 

  Mitat: pituus: 130 cm, leveys: 40 cm, korkeus: 98 cm.
  Tämä House Doctorin ihastuttava huonekalu on vaunu, jossa on hyllyt, neljä pyörää ja joka voidaan muotoilla monella tavalla. Hyllyt on valmistettu mustasta vanerista ja runko raudasta. Musta väri antaa kalusteille teollisen ja minimalistisen ilmeen.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Hyllystö w. 4 pyörää, musta

  1649,00 

  Mitat: pituus: 130 cm, leveys: 40 cm, korkeus: 175 cm.
  Kuka ei tarvitse lisää säilytystilaa? Tällä House Doctorin kauniilla hyllystöllä saat käytännöllisen säilytysratkaisun, jossa on viisi hyllyä. Laitteen mukana toimitetaan pyörät, joista kahdessa on jarrut. Pyörät helpottavat hyllykokonaisuuden siirtämistä tarvittaessa. Hyllykkö on valmistettu mukavasta raudan, vanerin ja mangopuun yhdistelmästä. Se sopii täydellisesti keittiövälineiden, keittokirjojen ja kauniiden rihkamakorujen säilyttämiseen olohuoneessa tai toimistossa.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Hyllystö w. 4 pyörää, musta/puu

  1649,00 

  Mitat: pituus: 130 cm, leveys: 40 cm, korkeus: 175 cm.
  Tämä House Doctorin upea hyllystö voi luoda kotiisi runsaasti erilaisia ulkoasuja. Voit käyttää sitä keittiössä astiastojen, kattiloiden ja pannujen säilytykseen. Tai sijoita se olohuoneeseen ja aseta esille kirjoja ja suosikkisisustustasi. Hyllystö on valmistettu mangopuusta ja raudasta, ja sen minimalistinen ja teollinen muotoilu antaa kodillesi lämpimän ja luonnollisen tunnelman.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

Shopping Cart