teekynttilänpidikkeet & kynttilänpidikkeet

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Kynttiläjalusta w. 5 kuppia, Ira, musta

  124,00 

  Mitat: leveys: 25 cm, korkeus: 61 cm.
  Tämä House Doctorin käsintehty kynttilä antaa kodin sisustukseen ripauksen raakaa ja teollista tyyliä. Tilaa on 5 kynttilälle, ja Ira on luonnollinen keskipiste olohuoneessasi, eikä vähiten mustan värin, volyymin ja raudan painon ansiosta. Käsintehdyt yksityiskohdat näkyvät jokaisen kupin muodossa ja jokaisen varren alussa olevissa pulteissa. Yhdistä se muihin rautaisiin kynttilänjalustoihin tai suosikkimaljakkosi kanssa ainutlaatuista esillepanoa varten.

 • Kynttiläjalusta w. 6 kuppia, Move, messinki

  109,00 

  Mitat: pituus: 50 cm, korkeus: 17 cm.
  Luo kotiisi kodikas tunnelma ja paljon persoonallisuutta upealla kynttilänjalalla. House Doctorin Move on mukava kynttilänjalka, jossa on veistoksellinen ulkonäkö ja tilaa kuudelle kynttilälle. Kynttilänjalka on valmistettu messingistä, mikä antaa tuotteelle modernin ja selkeän ilmeen. Käytä tätä kynttilänjalkaa kauniina design-esineenä ruokapöydällä tai olohuoneessa sekä kynttilöiden kanssa että ilman. Sopii kynttilöille, joiden halkaisija on 2 cm (201210005).

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Kynttiläjalusta, Tristy, messinkinen viimeistely

  54,00 

  Mitat: L: 16 cm, L: 16 cm, K: 20 cm.
  Kynttilänvalo illalla on kodikas ja kutsuva. Tällä House Doctorin kynttilänjalalla voit valaista kotisi ja luoda tunnelmaa illalle ystävien kanssa. Sen nimi on Tristy, ja se on valmistettu alumiinista, jossa on kultainen messinkipinta. Kynttilänjalassa on tilaa 5 kynttilälle, ja se saa veistoksellisen ilmeen, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti kotisi koristeluun. Aseta se sivupöydälle tai konsoliin, jotta se saa ansaitsemansa huomion. Sopii kynttilöille, joiden halkaisija on 2 cm (201210005).

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

Shopping Cart