sohvapöydät

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Sohvapöytä, Bali, musta tahra

  409,00 

  Mitat: h: H: 40 cm, Ø 40 cm: 80 cm
  Sisusta olohuone House Doctorin täydellisellä sohvapöydällä. Bali on pyöreä kolmijalkainen sohvapöytä, joka ulottuu pyöreän pöytälevyn ulkopuolelle. Pöytä on valmistettu puusta, joka on myöhemmin päällystetty mustalla sävyllä. Siksi pöytälevyssä näkyy edelleen puun rakenne. Pyöreällä pöydällä on ainutlaatuinen ulkonäkö, joka tekee siitä kodin sisustukselle ominaisen huonekalun.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Sohvapöytä, Bali, musta tahra

  699,00 

  Mitat: h: H: 40 cm, Ø 40 cm: 110 cm
  Täydennä istumajärjestystäsi tällä upealla puisella sohvapöydällä. House Doctorin valmistama pöytä nimeltä Bali on suunniteltu mangopuusta, jolle on annettu musta väri. Puun ominaisuudet ja rakenne näkyvät edelleen värin kautta, mikä lisää pöydän luonnollista viehättävyyttä. Kolme jalkaa ulottuvat pöytälevyn sivulle, mikä antaa lisäsävyä muuten minimalistiseen muotoiluun. Tämä sohvapöytä on helppo muotoilla ja yhdistää sisustukseen, ja se on välitön klassikko.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kostealla liinalla, kokoonpano vaaditaan

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Sohvapöytä, Fari, Musta

  549,00 

  Mitat: l: 85 cm, s: 85 cm, k: 42 cm
  Päivitä olohuoneesi tällä sohvapöydällä nimeltä Fari. Teräksestä valmistettu, kiiltävän musta viimeistely lisää teollisen ja tyylikkään kosketuksen sisustukseesi. sen alla on hylly, joka on ihanteellinen lehtien säilyttämiseen. Viimeistele sohvapöytä vihreällä kasvilla ja keraamisella tai lasisella kynttilänjalalla tasapainon luomiseksi. Jos haluat luoda yhtenäisen ilmeen teräksen kanssa, täydennä istuinjärjestelysi myös Fari-sivupöydällä.

  Pesuohjeet :
  Puhdistetaan kostealla liinalla, Ei kokoonpanoa

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Sohvapöytä, Juco, Musta

  209,00 

  Mitat: h: 45 cm, dia: 60 cm
  Juco on House Doctorin pyöreä, tyylikäs pöytä. Pöytälevy on valmistettu mustaksi värjätystä mangopuusta ja jalat raudasta. Pöydän yksinkertainen ja tyylikäs ulkonäkö sopii moderniin kotiin. Käytä tätä pöytää sivupöytänä olohuoneessa tai sohvapöytänä yksin tai yhdessä pienemmän pöydän kanssa. Juco on kaunis pöytä, joka tuo eksklusiivisen ja tyylikkään lisän mihin tahansa huoneeseen.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Sohvapöytä, Smoke, Musta

  549,00 

  Mitat: leveys: 3 cm, korkeus: 50 cm, läpimitta: 50 cm
  Tämä House Doctorin yksinkertainen ja silti niin tyylikäs sivupöytä todistaa, että joskus vähemmän on enemmän. Tiedämme, että se on kliché, mutta se on totta. Pöydän 3 cm paksu valettu lasi on kolmijalkaisen rautakehyksen päällä, mikä antaa pöydälle minimalistisen ja kevyen ulkonäön, mutta silti yksinoikeuden ilmapiirin. Aseta Smoke sohvan viereen, käytä sitä nojatuolin sivupöytänä tai käytä sitä olohuoneen konsolina maljakoilla ja kynttilänjaloilla koristeltuna. Koska lasi on käsintehty, siinä voi esiintyä kuplia. Se on luonnollinen osa tätä muotoilua, ja se tuo hienon kontrastin sileään rautaan.

Shopping Cart