Sivu- ja yöpöydät

Näytetään tulokset 1–15 / 20

 • Adlene tarjotinpöytä, luonto, bambu

  69,90 

  Bloomingvillen Adlene-tarjotinpöytä on loistava 2 in 1. Tarjotinta voidaan käyttää itsenäisenä tai sivupöytänä. Tarjotinpöytä on valmistettu bambusta, ja sen muotoilu on hyvin orgaaninen ja luonnollinen.

 • Bilbo jakkara, musta, bambu

  99,90 

  Bloomingvillen Bilbo Jakkara on pakko saada! Jakkara on valmistettu bambusta ja maalattu mustaksi pohjoismaisen ilmeen luomiseksi. Täydellinen kaikkiin huoneisiin, käytä jakkarana, pienelle kasville tai sivupöydäksi – sinä päätät! Jokainen vaihtelee ja on ainutlaatuinen luonnonmateriaalin vuoksi.

 • Sivupöytä, Besshoei, Hiili

  164,00 

  Mitat: h: 45 cm, dia: 35 cm
  Täydennä makuuhuoneesi estetiikkaa Besshoei-sivupöydällä. byNORD on suunnitellut sen saviastian, jossa on tumma ja matta lasite. Kolme jalkaa viimeistelevät yksinkertaisen, mutta veistoksellisen muotoilun. Materiaalin ja värin raskauden ja jalkojen välisen kaarevuuden luoman keveyden välillä on täydellinen tasapaino. Aseta sivupöytä sängyn viereen yöpöydäksi, jonka päällä on pöytävalaisin. Muualle sijoitettuna siitä tulee ajaton osa makuuhuoneen sisustusta.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Sivupöytä, Besshoei, Snow

  164,00 

  Mitat: h: 45 cm, dia: 35 cm
  Anna Besshoei-sivupöydän täydentää makuuhuoneesi estetiikkaa. byNORD on suunnitellut sen saviastian, jossa on matta, vaalea lasite. Kolme jalkaa viimeistelevät yksinkertaisen, mutta veistoksellisen muotoilun. Materiaalin raskauden ja jalkojen välissä olevan kaarevan tilan luoman keveyden välillä on täydellinen tasapaino. Käytä sivupöytää yöpöytänä sängyn vieressä, ja aseta sen päälle pöytävalaisin. Jos se sijoitetaan muualle makuuhuoneeseen, siitä tulee rauhoittava elementti sisustukseen.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Sivupöytä, Fari, Musta

  319,00 

  Mitat: l: 85 cm, s: 35 cm, k: 42 cm
  House Doctorin Fari on teräksinen sivupöytä, jossa on kiiltävä, musta viimeistely. Teollisen ja tyylikkään kosketuksensa ansiosta se muodostaa mukavan tasapainon kankaasta valmistettua sohvaa vasten. Alahyllyllä on kätevä paikka lehdille, kirjoille ja ehkä säilytyslaatikolle. Voit muokata sivupöydän persoonalliseksi asettamalla pöytälevylle suosikkiesineesi ja suosikkipöytävalaisimesi. Teräshuonekalut eivät koskaan mene pois muodista, ja Fari-malliston avulla voit lisätä sisustukseesi metallihuonekaluja.

  Pesuohjeet :
  Puhdistetaan kostealla liinalla, Ei kokoonpanoa

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Sivupöytä, Fari, Musta

  249,00 

  Mitat: pituus: 40 cm, leveys: 32 cm, korkeus: 50 cm.
  Fari on viileää terästä, ajatonta eleganssia ja selkeää muotoilua yhdessä. House Doctorin sivupöytä vetää sisustustyyliäsi hieman teolliseen ja minimalistiseen suuntaan, kiitos sen teräsmateriaalin, jossa on musta, kiiltävä pinnoite. Pinta on niin sileä, että et voi olla juoksuttamatta käsiäsi sen yli. Aseta se sohvan viereen, pöytävalaisin sen päälle ja lehdet alahyllylle. Olipa se sitten olohuoneen ainoa teräskappale tai muutat materiaalin kokonaisuudeksi muun Fari-malliston kanssa, kotisi saa välittömästi tyyliä.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kostealla liinalla, Älä käytä pesuaineita, Asennus vaaditaan.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla, älä käytä pesuaineita.

 • Sivupöytä, Gany, Musta

  409,00 

  Mitat: pituus: 40 cm, leveys: 50 cm, korkeus: 81 cm.
  Sivupöytä, joka päivittää sisustuksen ja tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa. House Doctorin Gany on suunniteltu kevyen näköisellä teräsrungolla ja viimeistelty kahdella hyllyllä. Lasitaso on siirrettävissä, joten sivupöydän koristeluun ja tavaroiden sijoittamiseen on paljon mahdollisuuksia. Säilytä lehtiä, koreja, viinipulloja ja laatikoita hyllyllä, jossa ei ole lasipintaa, ja varaa hylly, jossa on lasipinta, maljakoille ja muulle sisustukselle. Yhdistä muuhun Gany-mallistoon yhtenäisen ilmeen luomiseksi tai käytä tätä sivupöytää itsenäisenä kappaleena.

  Pesuohjeet :
  Puhdistetaan kostealla liinalla, Ei kokoonpanoa

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Sivupöytä, Heena, Metalli hapetettu

  359,00 

  Mitat: korkeus: 55 cm, läpimitta: 40 cm
  Haasta kodin yksitoikkoisuus huonekaluilla, jotka erottuvat muista. Tämä House Doctorin sivupöytä on nimeltään Heena, ja sillä on oma ainutlaatuinen ilme ja erityinen, orgaaninen muotoilu, joka on kaunis katseenvangitsija huoneessa. Pinnalla on kauniita yksityiskohtia ja teollinen ilme, jotka luovat jännittävää vaihtelua kodin sisustukseen riippumatta siitä, mihin sen sijoitat. Huomautus: Tämän tuotteen viimeistely voi vaihdella.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Sivupöytä, Juco, Musta

  139,00 

  Mitat: korkeus: 55 cm, läpimitta: 40 cm
  House Doctorin Juco on täydellinen pöytä. Tumma pöytälevy on valmistettu mustaksi värjätystä mangopuusta, mikä antaa jokaiselle pöydälle ainutlaatuisen ilmeen. Jalat on valmistettu raudasta, mikä antaa pöydälle yksinkertaisen ja ajattoman ilmeen. Pöydällä on monia käyttötarkoituksia. Voit käyttää sitä vaihtoehtoisena yöpöytänä makuuhuoneessa, sohvan sivupöytänä tai käytännöllisenä pöytänä eteisessä. Se on täysin sinusta kiinni.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Sivupöytä, Juco, Musta

  164,00 

  Mitat: korkeus: 50 cm, läpimitta: 50 cm
  House Doctorin Juco on kaunis pöytä, jonka muoto on yksinkertainen ja luonnollinen. Tätä pöytää voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Voit käyttää sitä eteisessä, sohvan sivupöytänä tai sohvapöytänä. Pöytälevy on valmistettu mustaksi värjätystä tummasta mangopuusta, ja se seisoo neljällä rautajalalla, jotka tuovat pöytään raa’an vaikutelman. Se on ajaton ja tyylikäs huonekalu.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Sivupöytä, Montre, Antiikinruskea

  189,00 

  Mitat: pituus: 38 cm, leveys: 28 cm, korkeus: 60 cm.
  House Doctorin Montre-sivupöytä toimii sekä pöytänä että vitriininä. Lasisten sivujen ja pöytälevyn ansiosta hyllylle asetetut esineet ovat esillä ja niistä tulee osa kodin sisustusta. Mangopuusta valmistetun sivupöydän kultainen väri on säilytetty, jotta se olisi luonnollisen näköinen. Näin puun ominaisuudet pääsevät esiin tärkeänä suunnittelun ominaisuutena. Käytä Montrea sohvan vieressä tai aseta se olohuoneen konsoliksi alumiinisella istutusastialla tai suosikkikynttilänjalkaisijallasi koristeltuna.

  Pesuohjeet :
  Puhdistetaan kostealla liinalla, Ei kokoonpanoa

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Sivupöytä, Nanded, musta antiikkinen

  259,00 

  Mitat: korkeus: 50 cm, läpimitta: 40 cm
  Pieni sivupöytä voi olla hyödyllinen lisä huoneeseen, jossa tarvitaan pöytätilaa. Käytä House Doctorin Nandedia, jos tarvitset jonkin verran säilytyspaikkaa kotona. Yksinkertainen, tumma väri luo kauniin kontrastin, ja pyöreiden muotojen yhdistelmä luo siistin ilmeen.

  Pesuohjeet :
  Puhdistetaan kuivalla liinalla, Ei kokoonpanoa

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Sivupöytä, Phant, Musta

  279,00 

  Mitat: h: 43 cm, dia: 38 cm
  Sivupöytä voi olla mukana luomassa elämää ja persoonallisuutta sisustukseen, eikä tämä House Doctorin Phant-pöytä ole poikkeus. Ainutlaatuinen sivupöytä on valmistettu mustaksi värjätystä puusta, joka antaa pinnalle ainutlaatuisen ilmeen. Huonekalujen tyylikkään mustan värin ansiosta voit helposti yhdistää niihin erivärisiä maljakoita, kynttilänjalustoja tai muita koriste-esineitä. Käytä sivupöytää yöpöytänä makuuhuoneessa tai sohvan vieressä olohuoneessa.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Sivupöytä, Ranchi, Antiikinharmaa

  449,00 

  Mitat: pituus: 60 cm, leveys: 60 cm, korkeus: 50 cm.
  Yksinkertainen, puhdas ja teollinen olematta kylmä tai tylsä. Tämä House Doctorin pöytä on minimalistinen ja raa’an näköinen, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen. Pöytä on nimeltään Ranchi, ja se tuo sisustukseesi särmää sen teollisen ilmeen ansiosta. Voit helposti yhdistää sen värillisiin huonekaluihin tai koriste-elementteihin. Se sopii täydellisesti kodin muuhun sisustukseen ja on siisti lisä.

  Pesuohjeet :
  Puhdistetaan kuivalla liinalla, Ei kokoonpanoa

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Sivupöytä, Step, messinki

  339,00 

  Mitat: h: H: 45,5 cm, läpimitta: H: 45,5 cm, läpimitta: 45,5 cm: 50 cm
  Step on pieni mutta näyttävä sivupöytä House Doctorilta. Pöytä on valmistettu raudasta, ja sen väri on upea messinki. Se sopii täydellisesti eteisen yksityiskohdaksi, olohuoneen sohvapöydäksi tai yöpöydäksi. Ihana messinkinen väri lisää lämpöä ja valaisee minkä tahansa huoneen.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

Shopping Cart