Ruokailuvälineet

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Juustoveitset, Nature 3 kpl:n setti

  23,99 

  Mitat: l: 18 cm, s: 3 cm, l: 20 cm, s: 3 cm, l: 20,5 cm, s: 3 cm.
  Nämä Nicolas Vahén kolme juustoveitsiä näyttävät hyvältä millä tahansa pöydällä. Veitset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa on satiinipintainen viimeistely, joka luo ensiluokkaisen ulkonäön. Akaasiapuukahvoilla varustetut veitset on viimeistelty luonnollisella ja lämpimällä sävyllä. Kolme veistä ovat täydellisiä leikkuuveitsien leikkaamiseen, sillä niillä voi leikata sekä kovia että pehmeitä juustoja. Suosittelemme, että peset veitset käsin käytön jälkeen.

  Pesuohjeet :
  Vain käsinpesu, elintarvikekelpoinen

  Hoitoväline. Vain käsinpesu

 • Lasta, Luonto

  8,49 

  Mitat: pituus: 32 cm, leveys: 7 cm.
  Oikeilla välineillä voit nostaa ruoanlaiton aivan uudelle tasolle. Tämä Nicolas Vahén lastat on valmistettu akaasiapuusta, joka on kaunista katseltavaa ja samalla käytännöllistä. Käytä sitä pannukakkujen tai munien kääntämiseen paistinpannulla. Suosittelemme, että peset lastan käsin, jotta sen ulkonäkö säilyy ja sen käyttöikä pitenee.

  Pesuohjeet :
  Vain käsinpesu, elintarvikekelpoinen

  Hoitoväline. Vain käsinpesu

 • Lusikka, Luonto

  8,49 

  Mitat: L: 32 cm
  Tämä Nicolas Vahén akaasiapuinen lusikka on käytännöllinen ja antaa keittiöllesi lämpimän, luonnollisen ilmeen. Käytä sitä tarjoilulusikkana salaateissa tai pastakastikkeen sekoittamiseen. Lusikalla on klassinen pyöreä muoto, mutta siinä on pieni lisäyksityiskohta, jonka ansiosta se on helppo saada pannun reunaan sekoittaessasi sitä.

  Pesuohjeet :
  Vain käsinpesu, elintarvikekelpoinen

  Hoitoväline. Vain käsinpesu

 • Salaattisetti, Nature 2 kpl

  16,49 

  Mitat: L: 32 cm
  Tarjoile herkullinen salaatti tällä akaasiapuusta valmistetulla salaattisarjalla. Kun tiedät, että ateriasi on huippuluokkaa, tee sille oikeutta tarjoilemalla se tyylikkäillä välineillä. Kuten tämä Nicolas Vahén sarja.

  Pesuohjeet :
  Vain käsinpesu, elintarvikekelpoinen

  Hoitoväline. Vain käsinpesu

 • Veitsisarja, Ranch, hopeinen viimeistely 4 kpl:n setti

  37,00 

  Mitat: pituus: 23,7 cm, leveys: 2 cm.
  Nauti herkullisesta lihasta oikealla tavalla käyttämällä terävää veistä. Tämä Nicolas Vahén 4 veitsen sarja on nimeltään Ranch. Sahalaitaisten terien avulla voit leikata grillattua pihviä tai mitä tahansa lihaa sekä kovakuorisia ruokia. Siinä missä tavallinen veitsi ei pärjää, hammastetulla terällä varustettu veitsi hoitaa homman. Veitset on valmistettu yhdestä ainoasta ruostumattomasta teräksestä, jossa on mukava ote. Tyylikäs, toimiva ja ajaton lisä ruokapöytään.

Shopping Cart