Puhdista

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Meikinpoistopyyhkeet, Aloe vera, Lämmin harmaa/valkoinen Pakkaus 20 kpl.

  4,09 

  Mitat: l: 15 cm, s: 9 cm, k: 3 cm
  Merakin 20 meikinpoistopyyhkeen pakkaus, jossa on aloe veraa, E-vitamiinia ja kamomillaa. Kun olet liikkeellä eikä sinulla ole meikinpoistoaineita vieressäsi, käytä meikinpoistopyyhettä, jolla voit poistaa ripsivärin ja kasvojen meikin tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

 • Micellar meikinpoistoaine

  20,49 

  Poista meikki kuivattamatta tai ärsyttämättä ihoa. Tämä Merakin hellävarainen micellar-meikinpoistoaine pehmentää ja kosteuttaa ihoa aloe veran, glyseriinin ja betaiinin avulla. Kasvojen välittömän hehkun saamiseksi koostumus sisältää merivettä. Tulos? Puhtaat, meikittömät kasvot, jotka jäävät sileiksi ja pehmeiksi. Micellar-meikinpoistoaineella on Ecocertin Cosmos-standardin mukainen luomusertifikaatti ja pohjoismainen ympäristömerkki.

  Levitä meikinpoistoainetta vanulappuun ja pyyhi sillä varovasti kasvojasi. Poista silmämeikki pitämällä vanulappua suljettuja silmiä vasten muutaman sekunnin ajan ja pyyhkäisemällä varovasti. Toista tarvittaessa, älä huuhtele pois.

 • Puhdistusvaahto

  22,49 

  Tämä Merakin kevyt mutta syväpuhdistava kasvovaahto on hellävarainen ensimmäinen askel ihonhoitorutiinissasi. Runsaasti kosteuttavaa aloe veraa ja vehnäproteiinia sisältävä pehmeä vaahto poistaa epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa ja jättää sen puhtaaksi ja säteileväksi. Sopii kaikille ihotyypeille ja jokapäiväiseen käyttöön.
  Ecocert Cosmosin luomusertifioima ja Pohjoismaisen Joutsen-ympäristömerkin sertifioima.

  Levitä vaahtoa pyörivin liikkein kosteille kasvoille, kaulalle ja rintakehälle. Huuhtele vedellä. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme Meraki Face Mist -kasvosumun, seerumin ja päivittäisen kasvovoiteen käyttöä puhdistuksen jälkeen.

Shopping Cart