pöytävalaisimet

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Pöytävalaisin sis. lampunvarjostin, Orga, Harmaa

  139,00 

  Mitat: korkeus: 67 cm, läpimitta: 27 cm
  House Doctorin suuri Orga-pöytävalaisin on veistoksellisen tyylikkyyden ruumiillistuma. Harmaa sementtijalusta lisää pehmeyttä tuuhealla muodollaan, kun taas pellavasta valmistettu lampunvarjostin luo tasapainoa reunoillaan ja läpinäkyvällä koollaan. Kun otetaan huomioon tämän pöytävalaisimen korkeus, aseta se paikkaan, joka tekee sille oikeutta. Veistoksellisena kappaleena, joka herättää huomiota olohuoneen sivupöydällä tai konsolilla. Osta E27-lamppu erikseen.

 • Pöytävalaisin sis. lampunvarjostin, Orga, Sand

  139,00 

  Mitat: korkeus: 67 cm, läpimitta: 27 cm
  House Doctorin Orga on pöytävalaisin ja veistoksellinen teos yhdessä. Harmaa sementtijalusta lisää pehmeyttä tuuhealla muodollaan, kun taas hiekanvärinen pellavapintainen lampunvarjostin luo tasapainoa reunoillaan ja läpinäkyvällä koollaan. Tämän pöytävalaisimen korkeuden ansiosta lisäät veistoksellisuutta kaikkialle, minne sijoitat sen. Tee sille siis oikeutta ja aseta tämä valaisin sivupöydälle, sivupöydälle tai konsoliin, jossa se valaisee tilasi. Osta E27-lamppu erikseen.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Pöytävalaisin, Art Deco, Musta

  409,00 

  Mitat: L: 60 cm, K: 50 cm, Ø: 32 cm
  House Doctorin Art Deco on upea pöytävalaisin, jossa on retrohenkinen ilme. Valaisin on valmistettu messingistä ja alumiinista, ja se on lakattu mustaksi. Leveässä lampunvarjostimessa on pehmeä ilme, joka tasapainottaa valaisimen muuta osaa. Tällainen muotoilu sopii moneen sisustustyyliin, nykyaikaisesta 50-luvun inspiroimaan ja yksiväriseen ilmeeseen.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kuivalla liinalla, Pieni sovitin

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Pöytävalaisin, Club, Musta

  219,00 

  Mitat: korkeus: 54 cm, läpimitta: 20 cm
  Lamput luovat lämpöä ja luonnetta jokaiseen kotiin. Yhdistä valaisin mattamustaan väriin, niin saat aikaan tyylikkään kontrastin kotiin. House Doctorin pöytävalaisin Club sopii erinomaisesti tunnelmalliseksi yksityiskohdaksi lipastolle, pienelle sohvan vieressä olevalle sivupöydälle tai upeaksi valonlähteeksi työpöydälle. Valaisin on valmistettu 98 % raudasta ja 2 % messingistä. Valaisimen päätä voi kallistaa ylös ja alas, mikä antaa sinulle mahdollisuuden säätää valoa haluamallasi tavalla. Lamppu: ei sisälly.

 • Pöytävalaisin, opaali, valkoinen/musta

  189,00 

  Mitat: h: 45 cm, dia: 30 cm
  Kaunis lamppu, jossa on oikeanlainen valo, voi vaikuttaa paljon kotisi tunnelmaan. House Doctorin Opal-valaisimella saat upean pöytävalaisimen, jossa on tyylikäs ja hienosti muotoiltu ulkonäkö ja joka on valmistettu lasista, keramiikasta ja metallista. Valaisimessa on yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu, ja se säteilee yksinoikeutta keraamisilla ja messinkisillä yksityiskohdilla sekä ainutlaatuisilla, pyöreillä muodoillaan. Tämä valaisin sopii täydellisesti skandinaavisesti inspiroituneeseen ja moderniin kotiin. Sitä voidaan käyttää missä tahansa kodin osassa, se on täysin sinusta kiinni. Voit käyttää sitä eteisessä, makuuhuoneessa tai toimistossa luodaksesi kotiisi eksklusiivisen ja ainutlaatuisen ilmeen. Tämä tuote on käsintehty, joten värissä, koossa ja muodossa voi esiintyä vaihtelua.
  Hehkulamppu ei sisälly. Osta E27-lamppu erikseen. Max 40 W.
  Johdon pituus: 2 m. Johdon pituus lampun ja kytkimen välillä: 72 cm.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kuivalla liinalla, Pieni sovitin

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Pöytävalaisin, Precise, Matta musta

  209,00 

  Mitat: h: 52 cm
  Valaisimet ovat ehdoton osa kodin sisustusta. Valo on välttämätöntä kaikissa huoneissa, ja siksi House Doctor esittelee tämän upean pöytävalaisimen ajattoman ja tyylikkään muotoilun. Pöytävalaisin Precise on väriltään mattapintainen, musta, ja se sopii mihin tahansa sisustukseen tyylistä riippumatta. Käytä valaisinta kotitoimiston kirjoituspöydällä, olohuoneen lipastossa tai keittiön telineessä.
  Huomautus: hehkulamppu ei sisälly. Osta E14, Max 6W LED-lamppu erikseen.
  Johdon pituus: 2 m. Pituus lampusta kytkimelle: 31 cm.

  Huomautus : Huomautus: Tämä tuote on käsintehty, ja viimeistely voi vaihdella.

 • Pöytävalaisin, Precise, messinki

  209,00 

  Mitat: h: 52 cm
  Luo kotiisi persoonallinen tunnelma kauniilla ja toimivilla valaisimilla. Precise-valaisimesta saat upean messinkisen pöytävalaisimen, joka tuo lämpimän lisän kotisi sisustukseen. Rautaa ja messinkiä yhdistävä Precise on upea valaisin, joka sopii useimpiin sisustustyyleihin ja useimpiin huoneisiin. Sen muotoilu on yksinkertainen mutta myös raaka, mikä tekee siitä huomiota herättävän. Käytä Precise-valaisinta toimistossasi valaistaksesi kotitoimiston työpöytääsi, aseta se olohuoneen pienelle sivupöydälle, lipaston päälle tai makuuhuoneeseen.
  Huomautus: hehkulamppu ei sisälly. osta E14, max 6W LED-lamppu erikseen.
  Johdon pituus: 2 m. Pituus lampusta kytkimelle: 31 cm.

  Huomautus : Huomautus: Tämä tuote on käsintehty, ja viimeistely voi vaihdella.

 • Pöytävalaisin, Twice, musta

  229,00 

  Mitat: h: 65 cm
  House Doctorin Twice on kaunis ja koristeellinen pöytävalaisin, joka sopii mihin tahansa kotiin. Valaisimessa on kaksi käsintehtyä lasipalloa, jotka tekevät valaisimesta keskipisteen. Toinen on savuinen, läpinäkyvä ja toinen valkoinen. Yhdessä mustan rautaisen lampunjalan kanssa lamppu saa raa’an ja veistoksellisen ilmeen, joka tekee siitä koristeellisen missä tahansa huoneessa. Aseta se lipastoon, olohuoneen pienelle sivupöydälle tai makuuhuoneeseen. Käytä tätä lamppua viihtyisänä valonlähteenä ja koristeena. Tämä tuote on käsintehty, joten värissä, koossa ja muodossa voi esiintyä vaihtelua.

Shopping Cart