Pääntuet

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Pääty, Hesthoei, Kallio

  409,00 

  Mitat: L: 150 cm, K: 80 cm.
  Anna makuuhuoneellesi viimeinen silaus tyylikkäällä, verhoillulla päätylaudalla. byNORD on suunnitellut Hesthoei-tuolin, joka kehystää sänkyäsi tyylikkäästi vaaleanharmaalla värillä ja tekee siitä entistäkin mukavamman istua ja lukea kirjaa. Takana olevan vetoketjun ansiosta suojus voidaan irrottaa ja pestä. Valitse tarpeisiisi ja omaan makuusi sopiva koko, joka kehystää sänkyäsi, tai vielä leveämpi, joka kehystää sekä sänkyäsi että yöpöytääsi. Kiinnitä sängynpääty seinälle ja nauti makuuhuoneesta, jossa on rento estetiikka.

  Hoitoväline. Puhdista pölynimurilla

 • Pääty, Hesthoei, Kallio

  279,00 

  Mitat: L: 100 cm, K: 80 cm.
  Anna makuuhuoneellesi ylellisyyttä tyylikkäällä, verhoillulla sängynpäädyllä. byNORD on suunnitellut Hesthoei-tuolin, joka kehystää ja täydentää sänkyäsi tyylikkäästi vaaleanharmaalla värillä ja tekee siitä entistäkin mukavamman istua ja lukea kirjaa. Takana olevan vetoketjun ansiosta suojus voidaan irrottaa ja pestä. Valitse tarpeisiisi sopiva koko, joka kehystää sänkyäsi, tai vielä leveämpi, joka kehystää sekä sänkyäsi että yöpöytääsi. Kiinnitä sängynpääty seinälle ja nauti makuuhuoneesta, jossa rento estetiikka on etusijalla.

  Hoitoväline. Puhdista pölynimurilla

 • Pääty, Hesthoei, Snow

  409,00 

  Mitat: L: 150 cm, K: 80 cm.
  Anna makuuhuoneellesi viimeinen silaus tyylikkäällä, verhoillulla päätylaudalla. byNORD on suunnitellut Hesthoei-tuolin, joka kehystää sänkyäsi tyylikkäästi vaalealla värillä ja tekee siitä entistäkin mukavamman istua ja lukea kirjaa. Takana olevan vetoketjun ansiosta suojus voidaan irrottaa ja pestä. Valitse tarpeisiisi ja omaan makuusi sopiva koko, joka kehystää sänkyäsi, tai vielä leveämpi, joka kehystää sekä sänkyäsi että yöpöytääsi. Kiinnitä sängynpääty seinälle ja nauti makuuhuoneesta, jossa on rento estetiikka.

  Hoitoväline. Puhdista pölynimurilla

 • Pääty, Hesthoei, Snow

  279,00 

  Mitat: L: 100 cm, K: 80 cm.
  Anna makuuhuoneellesi ylellisyyttä tyylikkäällä, verhoillulla sängynpäädyllä. byNORD on suunnitellut Hesthoei-tuolin, joka kehystää sänkyäsi tyylikkäästi vaalealla värillä ja tekee siitä entistäkin mukavamman istua ja lukea kirjaa. Takana olevan vetoketjun ansiosta suojus voidaan irrottaa ja pestä. Valitse tarpeisiisi sopiva koko, joka kehystää sänkyäsi, tai vielä leveämpi, joka kehystää sekä sänkyäsi että yöpöytääsi. Kiinnitä sängynpääty seinälle ja nauti makuuhuoneesta, jossa on rento estetiikka ja tyylikäs ilme.

  Hoitoväline. Puhdista pölynimurilla

Shopping Cart