maljakot

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Maljakko, Juno, Camel käsintehty

  37,00 

  Mitat: korkeus: 19 cm, läpimitta: 17 cm
  Maanläheiset sävyt tuovat kotiin rauhallisuutta ja lämpöä. Keskikokoinen Juno-maljakko on kamelinvärinen ja orgaanisen muotoinen. House Doctorin valmistama kiinansavimateriaali on lasitettu ja sen väri on hienovarainen. Muoto ja viimeistely saattavat olla hieman epätäydellisiä, mutta se on täysin luonnollinen osa muotoilua, koska maljakko on käsintehty. Yhdistä se maanläheisiin, luonnollisiin väreihin perustuviin maljakoihin ja sisustukseen ja lisää kukkakimppu kuivattuja kukkia korostamaan maljakon luonnollista viehätystä.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Maljakko, Organi, vihreä

  27,00 

  Mitat: korkeus: 26 cm, läpimitta: 11 cm
  House Doctorin vaaleanvihreässä Organi-maljakossa yhdistyvät veistokselliset muodot ja ajaton ilme. Katso tarkemmin, niin huomaat lasissa olevat pienet ilmakuplat, jotka lisäävät muotoiluun lisäulottuvuutta. Organi on tehty yhtä tyylikkääksi kukkien kanssa tai ilman. Jos päätät valita kukkia, vain muutama riittää, koska aukko on kapea. Ilman kukkia se on vahva ja tyylikäs lisä olohuoneeseen. Se sopii hyvin myös kevyeen ja ilmavaan esillepanoon isomman Organi-maljakon kanssa.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Maljakko, Rustik, Betoni

  179,00 

  Mitat: h: 47 cm, dia: 37 cm
  Uuden maljakon avulla voit helposti muuttaa kotisi ilmettä. House Doctorin Rustik-maljakolla saat upean maljakon, joka sopii mihin tahansa sisustukseen. Maljakko on valmistettu savesta, ja siinä on erittäin siisti, maalaismainen betonilook. Sen maalaismainen ilme tuo elävyyttä ja persoonallisuutta mihin tahansa sisustukseen, ja se sopii siksi mihin tahansa kodin huoneeseen. Maljakko on täydellinen yksityiskohta eteisen tai olohuoneen lattialla. Yhdistä Rustik samankaltaisiin saman sarjan tuotteisiin luodaksesi ainutlaatuisen ilmeen.

 • Maljakko, Santa Fe, kuorellinen muta

  54,00 

  Mitat: korkeus: 23 cm, läpimitta: 25 cm
  Maljakot ovat täydellisiä, kun haluat päivittää kotisi muutamalla yksityiskohdalla. Santa Fe on sipulimaljakko, mikä tarkoittaa, että se on alhaalta tuuhea ja kapenee ylhäältä. Ulospäin levenevä reuna varmistaa, että kukkakimppu on ihanteellisessa muodossa. Vihreä/harmaa väri ja sileä pinta tekevät siitä monipuolisen maljakon, jonka voit sijoittaa minne tahansa kodissasi. Luo muotoihin ja tilavuuteen keskittyvä näyttely yhdessä suuren Santa Fe -maljakon kanssa tai käytä sitä yhdessä muiden House Doctorin maljakoiden kanssa, joissa on eri värejä ja materiaaleja. Huomaa: Tuotteen viimeistely saattaa vaihdella.

 • Maljakko, Tinka, ruskea

  109,00 

  Mitat: korkeus: 51 cm, läpimitta: 28 cm
  Etsitkö lattiamaljakkoa? Tämä klassisen ruskean värinen versio on kodin välitön keskipiste. Väri on lisätty lasiin spraymaalilla hienona yksityiskohtana. Ota kaikki irti maljakon korkeudesta ja tilavuudesta asettamalla se esille yhdessä muiden House Doctorin lattiamaljakoiden kanssa. Halutessasi voit koristella maljakon muutamalla oksalla tai kuivakukalla tai käyttää sitä sellaisenaan. Olipa valintasi mikä tahansa, tämän maljakon veistoksellisesta ja klassisesta muodosta hyötyy mikä tahansa kulma- tai suuri ruokapöytä.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Maljakko/pullo, Rec, vaaleanvihreä

  41,00 

  Mitat: h: H: 30 cm, Ø 30 cm: 19,5 cm
  Tässä House Doctorin kauniissa Rec-pullossa on retrohenkinen ulkoasu. Pulloa voi käyttää sellaisenaan, mutta se näyttää kauniilta myös yhdistettynä pariin kukkaan tai oksaan. Laita maljakko lipastolle, pienelle pöydälle tai ruokapöydälle. Se antaa sinulle ehdottomasti mahdollisuuden tuoda luonto sisälle helposti ja tyylikkäästi.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

Shopping Cart