Luonnolliset korit

Näytetään kaikki 10 tulosta

 • Chaka, Luonto 3 koon sarja

  139,00 

  Mitat: M:, pituus: 35 cm, leveys: 28 cm, korkeus: 16 cm, L:, pituus: 40 cm, leveys: 33 cm, korkeus: 18 cm.
  Sisusta kotisi luonnonmateriaaleilla luodaksesi persoonallisen ja lämpimän ilmapiirin. Chaka on House Doctorin upea kolmen eri kokoisen korin sarja. Ne on valmistettu 99 % rottingista ja 1 % bambusta. Täydellinen elementti yksinkertaiseen pohjoismaisesti inspiroituneeseen tyyliin. Nämä korit on suunniteltu säilytykseen, ja ne ovat myös koristeellinen ja lämmin lisä pohjoismaiseen ympäristöön. Käytä näitä koreja tavaroiden säilyttämiseen keittiössä, olohuoneessa tai kylpyhuoneessa. Koreissa on kahvat, joten niitä on helppo liikutella. Säilytä kuivassa ympäristössä.

 • Chaka, Luonto 3 koon sarja

  109,00 

  Mitat: S:, korkeus: 22 cm, läpimitta: 22 cm: 22 cm, M:, k: 26 cm, läpimitta: 22 cm: 26 cm, L:, h: 30 cm, dia: 30 cm
  Tuo luonto sisätiloihin tällä House Doctorin upealla 3 korin sarjalla. Chaka-korit on valmistettu 99 % ja 1 % bambusta, ja niitä on 3 kokoa. Säilytyksen lisäksi voit käyttää niitä lisäämään kotiisi valoisaa ja lämmintä tunnelmaa. Käytä näitä koreja kauniina säilytysratkaisuna pienille tavaroille, kuten huiveille, käsineille ja käsityötuotteille.

 • Käsin kudotut korit Rata, luonnonvalkoinen Setti 3 kokoa

  139,00 

  Mitat: S:, k: 16 cm, läpimitta: 27 cm, M:, k: 21 cm, läpimitta: 27 cm: 34 cm, L:, h: 26 cm, läpimitta: 41 cm
  Tämä House Doctorin kolmen käsinkudotun korin sarja tarjoaa sinulle lukuisia säilytysmahdollisuuksia. Käsin kudotusta vesihyasintista valmistettujen Rata-korien muotoilu ja kuviointi tuovat pehmeän kosketuksen ja kontrastin kodin sisustuksen tyylikkäisiin pintoihin. Sekä korissa että kannessa on kahvat, jotta niitä on helppo liikutella. Säilytä niissä lehtiä, neuletarvikkeita tai arkisia tavaroita olohuoneessa, eteisessä tai keittiössä. Yhdistettynä vesihyasintista valmistettujen säilytystarvikkeiden valikoimaamme kotisi saa yhtenäisen ilmeen.

 • Kori, kasvi, luonto 2 koon sarja

  47,00 

  Mitat: S:, k: 25 cm, läpimitta: 25 cm: 21 cm, L:, k: 27 cm, läpimitta: 21 cm: 25 cm
  Vihreät kasvit ovat edelleen suuri trendi sisustuksessa, ja nämä House Doctorin korit sopivat täydellisesti viimeisen silauksen antamiseen kodin sisustukselle. Kasvi toimitetaan kahden kappaleen sarjana, joista pienimmän korkeus on 25 cm ja halkaisija 25 cm ja suurimman korkeus on 27 cm ja halkaisija 27 cm. Nämä upeat korit on valmistettu meriruohosta, joka todella tuo luonnon kotiin. Kasvit ovat koristeellisia koreja, jotka täydentävät kauniisti viherkasveja.

  Hoitoväline. Vain käsinpesu

 • Korit, kartiomaiset, ruskea 3 koon sarja

  95,00 

  Mitat: S:, l: 37 cm, s: 16 cm, k: 37 cm, M:, l: 43 cm, s: 25 cm, k: 45 cm, L:, pituus: 49 cm, leveys: 33 cm, korkeus: 53 cm.
  Tarvitsetko älykästä tapaa säilyttää kaikki pienet tavarasi? House Doctorin Conical-korilla saat 3 siistiä koria, jotka on valmistettu männystä ja paperista. Korien väri on upea, luonnollinen ruskea, joka sopii täydellisesti moderniin kotiin. Kartiokorisarjassa on myös kaksi kahvaa, joten ne sopivat erinomaisesti vessapaperin säilytykseen kylpyhuoneessa, peittojen säilytykseen olohuoneessa tai yksinkertaisesti vain keinoksi pitää kirjaa kaikista pienistä tavaroista makuuhuoneessa.

 • Laun, Natural 2 koon sarja

  299,00 

  Mitat: S:, korkeus: 57 cm, läpimitta: 37 cm, L:, k: 64 cm, läpimitta: 45 cm
  Käytitpä niitä sitten säilytykseen tai pyykkikoriksi, nämä kaksi koria nimeltä Laun ovat loistava valinta. House Doctor on suunnitellut kaksi erikokoista koria käsin kudotusta vesihyasintista. Niiden leveä kuviointi luo luonnollisen ja pehmeän kontrastin kodin sileille pinnoille ja muille materiaaleille riippumatta siitä, mihin korit sijoitat. Käytä niitä olohuoneessa heittojen säilytykseen ja anna niiden pelkän tilavuuden ja korkeuden olla koristeellinen yksityiskohta lattiamaljakoiden sijasta. Tai käytä niitä pyykkikoreina makuuhuoneessa. Yhdistä ne House Doctorin koko vesihyasintti-tuotteiden valikoiman kanssa ja saat kotiisi hyvin kootun ilmeen.

 • Pyykkikorit, Chaka, Nature 2 koon sarja

  339,00 

  Mitat: S:, korkeus: 57 cm, läpimitta: 37 cm, L:, k: 64 cm, läpimitta: 45 cm
  Kaunis bambupyykkikori House Doctorilta. Chaka-sarja koostuu kahdesta erikokoisesta korista. Käytä koreja mukavana ja käytännöllisenä yksityiskohtana kylpyhuoneessa tai makuuhuoneessa. Kevyt bambu antaa kodillesi lämpimän tunnelman ja luo samalla kylpylän kaltaisen ympäristön. Kahden korin avulla voit helposti järjestää pyykit kahteen luokkaan esimerkiksi materiaalien tai värien mukaan. Nämä korit on säilytettävä kuivassa ympäristössä.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Store, luonnollinen

  47,00 

  Mitat: pituus: 50 cm, leveys: 30 cm, korkeus: 10 cm.
  Hävitä sotkuinen laatikkosi lopullisesti House Doctorin myymälän avulla. Neljässä erikokoisessa lokerossa on helppo lajitella ja tyhjentää laatikko. Käsin kudotusta vesihyasintista valmistettu, ajaton ja erittäin koristeellinen säilytysratkaisu, joka tekee lopun sotkusta. Yhdistä se House Doctorin vesihyasintti-koreihin ja luo yhteinen säie kodin sisustukseen. Sekä keittiössä että kylpyhuoneessa.

 • Store, luonnollinen

  27,00 

  Mitat: pituus: 40 cm, leveys: 12 cm, korkeus: 10 cm.
  Jos pidät siististä ja järjestetystä laatikosta, Store on oikea ratkaisu. House Doctor on suunnitellut säilytysratkaisun käsin kudotusta vesihyasintista, joka antaa luonnollisen ja ennen kaikkea koristeellisen ilmeen. Käytä sitä kylpyhuoneessa pienten tavaroiden ja päivittäin tarvitsemiesi ihonhoitotuotteiden järjestämiseen. Keittiössä se on tervetullut ratkaisu sotkuiseen laatikkoon, sillä voit jakaa pienet, jokapäiväiset tavarat lokeroihin.

 • Store, luonnollinen

  37,00 

  Mitat: pituus: 30 cm, leveys: 30 cm, korkeus: 10 cm.
  Meillä kaikilla on sotkuinen laatikko, jonka haluaisimme järjestää. Se onnistuu helposti Store from House Doctorin avulla. Kahden pienen ja yhden suuren lokeron ansiosta laatikostosi on nopeasti järjestyksessä. Käytitpä sitä sitten keittiössä tai kylpyhuoneessa, käsin kudottu vesihyasintti on koristeellinen valinta, joka pehmentää marmoria, laattoja ja terästä. Yhdistettynä samasta materiaalista valmistettuihin koreihimme saat yhtenäisen ilmeen, jossa on lämmin ja pehmeä tunnelma kodin sisustuksessa.

Shopping Cart