Lounge-tuolit

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Lounge-tuoli, Hapur, Luonto-20% SALE Lisää ostoskoriin Nopea näkymä

  Lounge-tuoli, Hapur, Luonto

  559,20 

  Mitat: pituus: 84 cm, leveys: 80 cm, korkeus: 87,5 cm.
  House Doctorin Hapur-oleskelutuoli tuo lämpöä ja rentoa tunnelmaa oleskelualueellesi tai puutarhaan. Koripunoksen ulkonäkö antaa sille luonnollisen ja hieman ilmavan ilmeen. Tukeva mutta kevyt tuoli on kestävä sekä laadultaan että ajattomalta muotoilultaan. Nojaa taaksepäin ja rentoudu korkealla selkänojalla varustetussa mallissa, kun nautit kirjasta. Yhdessä istuintyynyn ja heittopeitteen kanssa saat mukavan ja tyylikkään tuolin, joka parantaa sekä olohuoneesi että terassisi. Soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kuivalla liinalla, kokoonpano vaaditaan

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Lounge-tuoli, Kawa, Luonto

  279,00 

  Mitat: pituus: 73 cm, leveys: 62 cm, korkeus: 68 cm.
  Kawa on House Doctorin ihastuttava lepotuoli. Lounge-tuoli on valmistettu rottingista ja metallista. Sekä istuin että selkänoja ovat kauniisti punottuja, mikä antaa tuolille sen kauniin, luonnollisen estetiikan. Tuolien metallijalat muodostavat mukavan kontrastin luonnolliselle, punotulle materiaalille. Käytä tätä lepotuolia olohuoneen nurkassa tai aurinkoisina päivinä ulkona terassilla.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Puheenjohtaja w. käsinoja, Rika, Luonto

  409,00 

  Mitat: pituus: 45 cm, leveys: 78 cm, korkeus: 78 cm.
  Luo huoneeseen viihtyisä ja rento tunnelma tällä House Doctorin Rika-nimisellä tuolilla. Se tuo luonnon sisälle kotiisi ja luo upean kontrastin sisustukseesi kevyen ja luonnollisen kudoksensa ansiosta. Anna olohuoneellesi tai oleskelualueellesi rentouttava ja mukava kosketus hienon rottinkimateriaalin avulla. Tuoli valmistetaan käsityönä, mikä tarkoittaa, että jokainen tuoli on ainutlaatuinen. Koko- ja korkeusvaihteluita saattaa esiintyä.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Tuoli, Cuun, Luonto

  549,00 

  Mitat: pituus: 65,5 cm, leveys: 70 cm, korkeus: 70 cm.
  Luo kotiisi ihana lounge-tunnelma House Doctorin kauniilla Cuun-loungetuolilla. Lounge-tuoli on punottu rottingista, ja siinä on rautarunko. Sen luonnollinen ulkonäkö antaa tuotteelle yksinkertaisen ja modernin ilmeen, ja siksi se on helppo yhdistää muihin huonekaluihin. Lounge-tuolia voi käyttää missä tahansa kodissa, ja se on siksi helppo siirtää tarvittaessa huoneesta toiseen. Voit sijoittaa tuoliin tyynyn tai laittaa pienen jakkaran sen eteen ja luoda kodikkaan nurkkauksen kotiisi. Näillä lisäyksillä olet valmis viettämään tuntikausia lukemassa tuolissa mukavan peiton kanssa. Yhdistä tuoli muihin saman sarjan huonekaluihin ja luo kotiisi ainutlaatuinen ja persoonallinen ilme. Tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, joten väri voi vaihdella.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kostealla liinalla, vain sisäkäyttöön.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

Shopping Cart