liinat & kylpytakit

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Pyyhe, 100×180 cm, valkoinen w. harmaat raidat

  58,00 

  Mitat: pituus: 100 cm, leveys: 180 cm.
  Kääriydy rauhoittavan kylvyn jälkeen tähän Merakin suureen kylpypyyhkeeseen. Koko tunnetaan myös nimellä kylpypeitto. Pidennä itsesi hemmottelua kuivaamalla itsesi tällä tyylikkäällä pyyhkeellä, joka huokuu ajatonta eleganssia. Pehmeä pinta ja hienot hapsut yhdistyvät neutraaliin väriin ja raitoihin, jotka antavat sinulle hieman arjen ylellisyyttä. Aseta kylpyhuoneen hyllylle pino pyyhkeitä, jotta yleisilme muuttuu pehmeämmäksi.

  Pesuohjeet :
  Hellävarainen konepesu 60° C, Älä valkaise, Kuivausrumpukuivaus, Silitysrauta keskilämmöllä, Kemiallinen pesu.

  Hoitoväline. Hellävarainen konepesu 60° C, Älä valkaise, Kuivausrumpukuivaus, Silitysrauta keskilämmöllä, Kemiallinen pesu.

 • Pyyhe, 40×60 cm, valkoinen w. harmaat raidat Pakkaus 2 kpl

  26,00 

  Mitat: pituus: 40 cm, leveys: 60 cm.
  Lisää pehmeyttä kylpyhuoneeseesi tällä Merakin 2 pyyhkeen setillä. Ne on valmistettu 100-prosenttisesta luomupuuvillasta, ja ne ovat pehmeän tuntuiset, muhkeat ja viimeistelty hapsuilla, jotka tekevät niistä ylellisen näköiset. Käytä niitä suurina käsipyyhkeinä ja ihonhoitorutiineissasi. Ne toimivat yhtä hyvin vieraskylpyhuoneen hienona yksityiskohtana. Vaalean ja neutraalin värimaailmansa ansiosta ne korostavat kylpyhuoneen rentouttavaa ilmettä.

 • Pyyhe, 50×100 cm, valkoinen w. harmaat raidat 2 kpl:n setti

  41,00 

  Mitat: pituus: 50 cm, leveys: 100 cm.
  Paranna kylpyhuoneesi ulkonäköä ja tunnetta tällä Merakin 2 pyyhkeen sarjalla. Käytä niitä omassa kylpyhuoneessasi tai pyyhkeinä vieraille. Neutraalit värit ja hieno lisämääre hapsut antavat kylpyhuoneellesi ylellisyyden ja tyyneyden tunteen. Juuri sitä, mitä tarvitset, kun on aika hemmotella itseäsi. Tyylikkään ja ajattoman ulkonäön ansiosta ne sopivat mihin tahansa sisustukseen. 100 % luomupuuvillasta valmistetut pyyhkeet ovat muhkeita ja miellyttäviä ihoa vasten.

 • Pyyhe, 70×140 cm, valkoinen w. harmaat raidat

  38,00 

  Mitat: pituus: 70 cm, leveys: 140 cm.
  Yksinkertaisesti päivittämällä pyyhkeet voit luoda kylpyhuoneeseesi täysin uudenlaisen tunnelman. Tässä kylpypyyhkeessä on kaikki tyylikkään ja ajattoman muotoilun tunnusmerkit. Neutraalit värit ja raidat yhdistyvät muhkeaan pintaan ja hienoihin hapsuihin, jotka antavat sinulle hieman arjen ylellisyyttä. Astu ulos kylpyammeesta ja kietoudu tähän pehmeään, luonnonmukaisesta puuvillasta valmistettuun Merakin pyyhkeeseen.

Shopping Cart