Leikkuulaudat ja tarjoilulaudat

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Leikkuulauta, Pizza, Luonto

  50,00 

  Mitat: pituus: 50 cm, leveys: 35 cm, korkeus: 2 cm.
  Tämä Nicolas Vahén Pizza-niminen leikkuulauta on tarkoitettu pizzan ystävälle. Käytä sitä pizzan tarjoiluun sunnuntai-iltaisin tai muina iltoina. Koska niinkin herkullinen asia kuin pizza ansaitsee tulla esitellyksi tyylillä. Leikkuulauta on valmistettu akaasiapuusta, ja sen mukana tulee nahkanauha, jotta voit ripustaa sen koukkuun ja pitää keittiön tiskin siistinä. Anna sen olla osa keittiön sisustusta, kun sitä ei käytetä.

  Pesuohjeet :
  Vain käsinpesu, elintarvikekelpoinen

  Hoitoväline. Vain käsinpesu

 • Leikkuulauta, Tapakset, Luonto

  43,00 

  Mitat: pituus: 73,5 cm, leveys: 15 cm, korkeus: 2 cm.
  Tämän Nicolas Vahén leikkuulaudan avulla sinun ei enää tarvitse tarjoilla tapaksia kulhoissa. Aseta lasit dipeillä, tapenadeilla ja pestoilla Tapas-nimiselle leikkuulaudalle ja jaa herkullinen ateria rakkaidesi kanssa. Leikkuulauta on valmistettu tyylikkäästä ja kestävästä akaasiapuusta, joka tuo lämpimän säväyksen pöytäasetelmaasi.

  Pesuohjeet :
  Vain käsinpesu, elintarvikekelpoinen

  Hoitoväline. Vain käsinpesu

 • Liuskekivilevy, harmaa

  5,49 

  Mitat: pituus: 28 cm, leveys: 18 cm, korkeus: 0,5 cm.
  Tämä suuri liuskekivilautanen on koristeellinen valinta, kun haluat tarjoilla jokapäiväisiä ruokia tai kun haluat tehdä vaikutuksen vieraisiin. Voit tarjoilla mitä herkullisimpia ja upeimman näköisiä lautasellisia kylmiä lihoja, sushia, juustoja tai muita herkkuja. Voit myös käyttää liuskekivitaulua Nicolas Vahén maustesekoitusten esillepanoon.

  Pesuohjeet :
  Vain käsinpesu, elintarvikekelpoinen

  Hoitoväline. Vain käsinpesu

Shopping Cart