Lampunvarjostimet ja -jalustat

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Lampunvarjostin, Bidar, valkoinen

  27,00 

  Mitat: h: 42 cm, dia: 36 cm
  Bidar-lampunvarjostimen kevyt materiaali antaa luonnollisen valon, kun taas muoto antaa yksilöllisen ilmeen ja luo muotoilun, jossa toiminnallisuus ja estetiikka yhdistyvät täydellisesti. House Doctor -lampunvarjostinta voi käyttää missä tahansa kodin sisääntulossa, ruokasalissa, makuuhuoneessa tai keittiössä. Anna sen puhua puolestaan ja ripusta se yksinään pöydän päälle tai ripusta useampi yhdessä huoneen nurkkaan luomaan tilavuutta. Max. 60 W. Huomautus: johto ja pistorasia eivät sisälly toimitukseen.

 • Lampunvarjostin, Bidar, valkoinen

  68,00 

  Mitat: h: 38 cm, dia: 81,5 cm
  House Doctorin lampunvarjostimessa Bidar toiminnallisuus ja estetiikka sopivat täydellisesti yhteen. Lampunvarjostimen yksinkertainen ja kevyt materiaali luo pehmeää ja luonnollista valoa, kun taas kaunis muoto antaa kodin sisustukselle yksilöllisen ja persoonallisen ilmeen. Lampunvarjostinta voidaan käyttää missä tahansa kodin huoneessa. Anna sen puhua puolestaan ripustamalla se yksinään olohuoneen pöydän yläpuolelle tai ripusta useita yhdessä huoneen nurkkaan lisäämään tilavuutta. Max. 60 W. Huomautus: johto ja pistorasia eivät sisälly toimitukseen.

 • Lampunvarjostin, Bidar, valkoinen

  41,00 

  Mitat: h: 32 cm, dia: 50 cm
  Tämä House Doctorin lampunvarjostin on täydellinen yhdistelmä toimivuutta ja estetiikkaa. Hieno materiaali antaa luonnollisen ja miellyttävän valon, ja lampunvarjostimen kaunis muoto luo yksilöllisen ilmeen, joka sopii täydellisesti mihin tahansa kotiin. Lampunvarjostin, Bidar, voidaan käyttää hienona ja yksinkertaisena valonlähteenä kotona ripustaa se yksin ruokapöydän yläpuolelle tai useiden lamppujen ryhmään luomaan enemmän tilavuutta. Max. 60 W. Huomautus: johto ja pistorasia eivät sisälly toimitukseen.

Shopping Cart