kylpyhuonetarvikkeet

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Kori, kylpyamme, musta

  74,00 

  Mitat: l: 28 cm, s: 11 cm, k: 33 cm
  Tämä House Doctorin teräksinen säilytyskori on täydellinen valinta kylpyhuoneeseen. Kylpyammeen kori on väriltään musta, mikä antaa sille ajattoman muotoilun, joka sopii täydellisesti mihin tahansa kotiin. Korissa on kaksi eri säilytysmahdollisuutta, sillä alempi kori on hieman suurempi kuin ylempi. Ripusta kori suihkun seinälle tai käytä sitä pesulappujen, käsisaippuan ja puhdistusaineiden säilyttämiseen lavuaarin vieressä.

  Pesuohjeet :
  Puhdistetaan kuivalla liinalla, Sopii kosteisiin tiloihin.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Koukku, Kylpyamme, musta 3 kpl:n sarja

  13,49 

  Mitat: leveys: 1 cm, korkeus: 5 cm.
  Kylpyhuoneen täydellisen uudistamisen sijaan voit käyttää tätä 3 pienen koukun sarjaa nopeana päivityksenä. Pienillä yksityiskohdilla voi olla suuri merkitys, ja nämä House Doctorin mustat koukut ovat tästä hyvä esimerkki. Kylpyammeet, kuten niitä kutsutaan, ovat yksinkertaisen muotoilun ja ajattoman mustan viimeistelyn ansiosta. Käytä niitä kylpytakeille ja pyyhkeille, mutta myös hiustuotteita ja ihonhoitotuotteita sisältäville koreille. Nokkela säilytysratkaisu pieniin kylpyhuoneisiin tai jos yksinkertaisesti haluat hyödyntää tilasi parhaalla mahdollisella tavalla. Yhdessä House Doctorin muun Bath-sarjan kanssa kylpyhuoneesi virkistyy ajattomalla värillä. Saatavana myös suurempana versiona.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Paperi, luonnollinen

  54,00 

  Mitat: pituus: 35 cm, leveys: 24 cm, korkeus: 50 cm.
  Jokainen pieni yksityiskohta vaikuttaa kylpyhuoneen yleisilmeeseen ja -tuntumaan. Tällä House Doctorin WC-paperitelineellä saat paitsi käytännöllisen myös tyylikkään ratkaisun. Täytä kori vessapaperirullilla ja aseta yksi niistä puukahvaan. Se on hyvä vaihtoehto seinään kiinnitettävälle pidikkeelle, ja kahvan avulla voit helposti siirtää paperia ympäriinsä. Käsin kudotusta vesihyasintista valmistettu kaappi tuo kylpyhuoneeseesi pehmeän ja luonnollisen ilmeen. Yhdistä se samasta materiaalista valmistettujen korien kanssa, niin kylpyhuone näyttää kootulta.

 • WC-paperiteline, Simply, Rauta

  31,00 

  Mitat: leveys: 12 cm, korkeus: 20 cm.
  Oletko koskaan miettinyt, miten WC-paperiteline voi muuttaa kylpyhuoneesi tunnelman? Jos haluat nopean päivityksen, pienimmillä yksityiskohdilla on usein suuri merkitys. House Doctorin Simply on virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta loistava esimerkki perustuotteesta, joka voi tehdä vaikutuksen. Se on valmistettu raudasta, siinä on sileä pinta ja se kiinnitetään seinään. Sen sijaan, että WC-paperi olisi kiinni tikussa, se on pyöreän muotoinen ja siihen on helppo tarttua. Yksinkertainen, tyylikäs ja toimiva.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla, älä käytä pesuaineita.

Shopping Cart