kosteus

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Multi balsami

  13,49 

  Mitat: korkeus: 10,5 cm, läpimitta: 2,5 cm
  Intensiivinen kosteus- ja ravitsemuslisä kuivalle tai vaurioituneelle iholle. Merakin multibalsamin ainesosat lievittävät kuivaa ihoa ja palauttavat kosteustasapainon. Karitevoi ylläpitää ihon kosteutta ja kimmoisuutta, kun taas manteliöljy ja auringonkukkaöljy ovat täynnä vitamiineja, mukaan lukien antioksidantti E-vitamiini.
  Ecocert Cosmos -sertifioitu luomu.

  Käytä Multi Balmia kuiviin kohtiin, halkeilleisiin huuliin ja käsiin, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa ja huomiota. Sopii myös ihottumien ja pienten viiltohaavojen rauhoittamiseen.

 • Vartalovoi, Northern dawn

  24,49 

  Mitat: korkeus: 6 cm, läpimitta: 9,3 cm
  Merakin sertifioitu luomuvoi, joka on syvästi ravitseva vartalovoi. Northern Dawn -niminen silkkisen pehmeä kosteusvoide ei jätä rasvaista tunnetta. Sisältää runsaasti orgaanisia ainesosia, kuten aloe veraa, karitevoita sekä orgaanisia manteli-, auringonkukka- ja oliiviöljyjä. Ne kaikki estävät ihoa kuivumasta ja jättävät sen pehmeäksi ja kosteutetuksi. ECOCERT Cosmosin luomusertifioima.
  Huomautuksia: Raikas appelsiini, setripuu ja makea balsamico.

  Hiero sopiva määrä varovasti iholle. Sopii päivittäiseen käyttöön ja kaikille ihotyypeille.

 • Vartalovoi, Pellavakaste

  24,49 

  Mitat: korkeus: 6 cm, läpimitta: 9,3 cm
  Pidä ihosi pehmeänä ja kimmoisana tällä Merakin sertifioidulla luomuvartalovoiteella. Aloe vera, karitevoi ja valikoima ravitsevia oliivi-, auringonkukka- ja manteliöljyjä lievittävät kuivaa ihoa ja lisäävät kaivattua kosteutta rasvoittumatta. Vartalovoi sisältää Linen Dew -tuoksun, jossa on piparminttua ja patsulia. Hiero vartalovoita varovasti puhtaalle ja kuivalle iholle ja käytä tarpeen mukaan. Ecocert Cosmos -sertifioitu luomu.

 • Vartalovoi, Silkkinen sumu

  24,49 

  Mitat: korkeus: 6 cm, läpimitta: 9,3 cm
  Tämä Merakin sertifioitu luomuvartalovoi jättää ihon pehmeäksi ja joustavaksi olematta rasvainen. Aloe vera, karitevoi ja manteli-, auringonkukka- ja oliiviöljyt helpottavat kuivaa ihoa ja lisäävät kaivattua kosteutta. Vartalovoi sisältää Silky Mist -nimistä tuoksua, jossa on valkoisen sitruksen kukan sävyjä. Hiero vartalovoita varovasti puhtaalle ja kuivalle iholle ja käytä tarpeen mukaan. Ecocert Cosmos -sertifioitu luomu.

Shopping Cart