Kirjahyllyt ja hyllyt

Näytetään kaikki 13 tulosta

 • Hylly, kirja, musta

  95,00 

  Mitat: pituus: 32 cm, leveys: 25 cm, korkeus: 23 cm.
  House Doctorin Book on mustalla pinnoitteella varustettu teräshylly, joka sopii nykyaikaiseen kotiin. Voit säilyttää kirjoja alahyllyllä ja sijoittaa maljakon, kynttilänjalan tai pienen pöytävalaisimen ylähyllylle. Ripusta Book sängyn viereen yöpöydäksi tai olohuoneeseen esittelemään suosikkiesineitäsi.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Hylly, langallinen, musta tahra

  189,00 

  Mitat: pituus: 130 cm, leveys: 25 cm, korkeus: 24,5 cm.
  Tämä House Doctorin mustaksi värjätty mangopuuhylly tuo eloa mihin tahansa huoneeseen. Hylly on nimeltään Wired, ja sen lämmin ilme sopii täydellisesti mihin tahansa kodin sisustukseen. Käytä sitä säilytysratkaisuna ja koristeena olohuoneessa kirjoille, rihkamalle ja kynttilänjaloille. Voit käyttää sitä myös keittiössä laseille, keittokirjoille jne. Avohyllyt ovat erittäin suosittu valinta, kun säilytyksestä halutaan tehdä tyylikäs osa kodin sisustusta. Sekä hylly että hyllytuki sisältyvät hintaan. Puhdista kostealla liinalla.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Hylly, Marmori, Valkoinen marmori, Valkoinen marmori

  58,00 

  Mitat: pituus: 70 cm, leveys: 24 cm.
  Tämä House Doctorin valkoinen hylly on nimeltään Marble, ja siinä on sileä pinta, joka tuo kotiisi luonnollisen kosketuksen. Valkoinen marmori sopii täydellisesti moderniin kotiin, sillä se antaa sille kevyen mutta tyylikkään ilmeen. Voit yhdistää hyllyn kauniiden messinkisten hyllytukien kanssa. Tämä antaa marmorihyllylle varmasti lämpimän ja persoonallisen ilmeen. Se on täydellinen hylly makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Huomaa, että hyllytuet myydään erikseen (tuotenumero 203660852 tai 203660850).

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

  Huomautus : Huomautus: Hyllyn kiinnikkeet eivät sisälly toimitukseen.

 • Hyllystö w. 4 pyörää, musta

  1049,00 

  Mitat: pituus: 130 cm, leveys: 40 cm, korkeus: 98 cm.
  Tämä House Doctorin ihastuttava huonekalu on vaunu, jossa on hyllyt, neljä pyörää ja joka voidaan muotoilla monella tavalla. Hyllyt on valmistettu mustasta vanerista ja runko raudasta. Musta väri antaa kalusteille teollisen ja minimalistisen ilmeen.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Hyllystö w. 4 pyörää, musta

  1649,00 

  Mitat: pituus: 130 cm, leveys: 40 cm, korkeus: 175 cm.
  Kuka ei tarvitse lisää säilytystilaa? Tällä House Doctorin kauniilla hyllystöllä saat käytännöllisen säilytysratkaisun, jossa on viisi hyllyä. Laitteen mukana toimitetaan pyörät, joista kahdessa on jarrut. Pyörät helpottavat hyllykokonaisuuden siirtämistä tarvittaessa. Hyllykkö on valmistettu mukavasta raudan, vanerin ja mangopuun yhdistelmästä. Se sopii täydellisesti keittiövälineiden, keittokirjojen ja kauniiden rihkamakorujen säilyttämiseen olohuoneessa tai toimistossa.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Hyllystö w. 4 pyörää, musta/puu

  1649,00 

  Mitat: pituus: 130 cm, leveys: 40 cm, korkeus: 175 cm.
  Tämä House Doctorin upea hyllystö voi luoda kotiisi runsaasti erilaisia ulkoasuja. Voit käyttää sitä keittiössä astiastojen, kattiloiden ja pannujen säilytykseen. Tai sijoita se olohuoneeseen ja aseta esille kirjoja ja suosikkisisustustasi. Hyllystö on valmistettu mangopuusta ja raudasta, ja sen minimalistinen ja teollinen muotoilu antaa kodillesi lämpimän ja luonnollisen tunnelman.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Hyllystö w. 4 pyörää, musta/puu

  1049,00 

  Mitat: pituus: 130 cm, leveys: 40 cm, korkeus: 98 cm.
  Tämä House Doctorin kaunis huonekalu pystyy tarjoamaan kodillesi monia erilaisia ulkonäköjä ja toimintoja. Hyllystö on vaunu, jossa on hyllyt ja pyörät, ja se voidaan muotoilla monella eri tavalla henkilökohtaiseen tyyliisi sopivaksi. Hyllyt on valmistettu mangopuusta, ja ne ovat luonnollisen näköisiä ja niissä on paljon rakennetta. Runko on valmistettu raudasta, ja se antaa hyllylle teollisen ja minimalistisen ilmeen.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Hyllystö, Käyttö, Musta

  549,00 

  Mitat: pituus: 90 cm, leveys: 30 cm, korkeus: 200 cm.
  Tämä House Doctorin kaunis terästeline on tyylikäs lisä mihin tahansa kotiin. Hylly on täydellinen säilytysratkaisu kirjoille ja pikkutavaroille. Lisää pari viherkasvia ja kynttilätelineitä, jotta siitä tulee koristeellinen osa kodin sisustusta. Ihana teline on täydellinen säilytysratkaisu olohuoneeseen! Se on kuitenkin myös täydellinen säilytysratkaisu vaatekaappiin vaatteille tai keittiön työkaluille. Teline, Käytä, koristaa minkä tahansa huoneen kotona riippumatta sijoitus.

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Hyllystö, malli A, musta

  279,00 

  Mitat: pituus: 35 cm, leveys: 35 cm, korkeus: 90 cm.
  House Doctorin A-malli on kompakti hyllystö, jonka voit sijoittaa minne tahansa maksimoidaksesi tilasi. Saat neljä hyllyä, joilla voit esitellä suosikkisisustustasi, kuten maljakoita ja kulhoja, tai säilyttää ruokailuvälineitäsi ja purkkia keittiössä. Se on valmistettu teräksestä, ja se on viimeistelty sileäksi tummalla värillä. Neliön muotoisen ja pienemmän kokonsa ansiosta malli A on helppo sijoittaa kotiisi. Sohvan vieressä, eteisessä tai ruokapöydän vieressä. Se on tyylikäs ja kevyempi vaihtoehto kaapeille, ja hyllyille sijoitettavat tavarat ovat osa kodin sisustusta.

  Pesuohjeet :
  Puhdistetaan kostealla liinalla, Älä käytä pesuaineita, Ei asennustarvetta

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla, älä käytä pesuaineita.

 • Hyllystö, Tag, Rauta

  139,00 

  Mitat: pituus: 80 cm, leveys: 18,5 cm, korkeus: 23 cm.
  Käytännöllisyys ja estetiikka kauniissa yhdistelmässä. House Doctorin Tag-teräshyllystö on käytännöllinen, tyylikäs ja toimiva lisä olohuoneeseen, keittiöön tai makuuhuoneeseen. Yläpuolella oleva hylly tarjoaa säilytystilaa suosikkisisustuksellesi, kun taas alapuolella olevissa 5 koukussa voit säilyttää vaatteita tai kodin tekstiilejä sen mukaan, mihin haluat käyttää Tagia.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kostealla liinalla, kokoonpano vaaditaan

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Hyllystö, Virar, Rauta

  109,00 

  Mitat: l: 80 cm, s: 10,5 cm, k: 35 cm
  Käytännöllinen ja kaunis ratkaisu, jolla on useita sovelluksia. House Doctor on suunnitellut Virar-hyllystön, joka antaa sinulle vapauden järjestää tavarasi haluamallasi tavalla. Siinä on 2 koukkua, lehtiteline ja hylly. Käytä sitä keittiössä teepyyhkeille, keittokirjoille ja astioille. Olohuoneessa se on minimalistinen huonekalu maljakolle, lehdille ja koreille.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kostealla liinalla, kokoonpano vaaditaan

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Kannattimet, Apart, messinki 2 kpl:n sarja

  17,49 

  Mitat: L: 25 cm, K: 25,5 cm.
  House Doctorin lisäksi mukana on 2 hyllytukea. Molemmat kannattimet on valmistettu messinkipinnoitetusta raudasta, joka luo mukavan ja tyylikkään muotoilun. Lämmin metalli tuo sisustukseen sekä lämpöä että kodikkuutta. Kiiltävä messinki lisää hienostuneen kosketuksen, jolla on kaunis vaikutus kotiin. Apart-hyllytukien avulla voit räätälöidä oman hyllykokonaisuutesi. Voit tehdä sen niin, että se sopii täydellisesti tyyliisi. Tämä yksikkö on ihanteellinen hyllykkö makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, keittiöön tai eteiseen.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Kannattimet, Apart, musta 2 kpl:n sarja

  13,49 

  Mitat: L: 25 cm, K: 25,5 cm.
  House Doctorin lisäksi mukana on 2 hyllytukea. Molemmat tuet on valmistettu mustaksi maalatusta raudasta, joten niissä on kaunis, tiukka ulkonäkö. Hyllytukien avulla voit koota hyllyn haluamallasi tavalla. Se on täydellinen ratkaisu makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, keittiöön tai eteiseen.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

Shopping Cart