Kaapit ja lipastot

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Kaappi, Collect, ripustaminen, Rauta, Rauta

  499,00 

  Mitat: pituus: 70 cm, leveys: 22 cm, korkeus: 90 cm.
  Siirrä tavaroita seinälle käyttämällä kaappia, Collect, House Doctorista. Lisäämällä ripustettavaa säilytystilaa täytät seinän ja sinulla on mahdollisuus sisustaa huone eri tasoilla hienojen lasiovien takana. Sijoituksesta riippumatta materiaalivalinta ja muotoilu lisäävät kyseiseen huoneeseen persoonallisuutta yksinkertaisella ja kauniilla tavalla ja tekevät yleisvaikutelmasta hieman raaemman.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Kaappi, Collect, Työpöytä, Rauta, Rauta

  849,00 

  Mitat: pituus: 80 cm, leveys: 38 cm, korkeus: 135 cm.
  Nosta huonekalut lattiasta ja luo huoneeseen ilmaa ilman, että säilytystilaa menetetään. Tämä on mahdollista House Doctorin Collect-kaapin avulla. Metallioviensa ja ohuiden jalkojensa ansiosta siihen mahtuu paljon ilman, että se näyttää isolta ja painavalta. Yksinkertaisen ja teollisen muotoilunsa ansiosta se sopii erinomaisesti huoneisiin, joissa tarvitaan yksinkertaista ja mukavaa huonekalua säilytykseen. Säilytä tavarasi näkymättömissä raa’alla ja tyylikkäällä muotoilulla.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Kaappi, lasi, messinki

  219,00 

  Mitat: l: 35 cm, s: 15 cm, k: 40 cm
  Luo kotiisi visuaalinen vetonaula, jossa on paljon persoonallisuutta. House Doctorin Glass-tuotteella saat seinälle ripustettavan lasisen ja messinkisen kaapin. Kaapissa on lasiovi ja 1 hylly, ja voit puhdistaa sen pyyhkimällä sen kuivalla liinalla. Upea messinkinen väri on silmäänpistävä tekijä missä tahansa kodissa, sillä se erottuu ja tuo samalla persoonallisuutta. Käytä tätä kaappia kaikkien niiden suosikkiesineiden esittelyyn, jotka haluat osaksi kodin koristeellista sisustusta. Ehkä makuuhuoneessa lempiesineitäsi varten.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Kaappi, lasi, messinki

  339,00 

  Mitat: pituus: 35 cm, leveys: 35 cm, korkeus: 56,5 cm.
  Luo kotiisi visuaalinen vetonaula, jossa on paljon persoonallisuutta. House Doctorin Glassin avulla saat kaapin, joka on valmistettu lasista ja messingistä. Kaapissa on lasiovi ja 2 hyllyä, ja voit puhdistaa sen pyyhkimällä kuivalla liinalla. Käytä kaappia kaikille henkilökohtaisille suosikkiesineillesi, joita haluat esitellä osana kotisi sisustusta. Kaappia voidaan käyttää lähes kaikissa kodin huoneissa. Se riippuu täysin siitä, missä uskot nauttivasi siitä eniten. Voit esimerkiksi sijoittaa sen keittiössäsi viileisiin maustepurkkeihin.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

Shopping Cart