Jakkarat & baarijakkarat

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Jakkara, Define, Gunmetal

  124,00 

  Mitat: h: 45 cm, dia: 36 cm
  House Doctorin pieni Define-jakkara antaa kodin sisustukselle teollisen ilmeen. Teräksestä valmistettu, särmikäs viimeistely ja maskuliininen ilme. Käytä jakkaraa tuomaan kotiisi hieman särmää ja luonnetta. Tämä jakkara on sekä käytännöllinen että koristeellinen hieman vinoine jalkoineen ja kiiltoineen. Käytä sitä olohuoneen, kylpyhuoneen tai eteisen koristeena. Värissä ja viimeistelyssä voi olla vaihtelua, sillä jakkara on kiillotettu ja koottu käsin.

  Hoitoväline. Puhdista kuivalla liinalla

 • Jakkara, rätti, tummaa rautaa

  209,00 

  Mitat: pituus: 36 cm, leveys: 26 cm, korkeus: 75 cm.
  Korkea metallinen baarijakkara minimalistisessa ulkoasussa. Vaikka House Doctorin Rag-jakkara on valmistettu raudasta, se on huonekalu, jolla on kevyt ilme. Aseta yksi tai useampi keittiösaarekkeen ympärille epävirallista ruokailua varten tai käytä sitä tiskijakkarana. Jalkatuen ansiosta siinä on mukava istua. Nykyaikaisen materiaalin ja tyylikkään siluetin ansiosta Rag-jakkara on yhtä vakuuttava myös itsenäisenä koristeena olohuoneessa tai eteisessä.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kostealla liinalla, kokoonpano vaaditaan

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Jakkara, rätti, tummaa rautaa

  164,00 

  Mitat: pituus: 36 cm, leveys: 26 cm, korkeus: 50 cm.
  Matala metallinen jakkara House Doctorilta. Rag-jakkara tuo upean kontrastin kotiisi. Se on valmistettu raudasta, ja se on kevyt huonekalu, jota voit käyttää kaikissa huoneissa. Keittiössä. Toimistotuolina. Käytävällä. Tai yksinkertaisesti koristeena, joka toimii mukavana vastapainona muille materiaaleille, kuten puulle ja tekstiilille. Vaikka kyseessä on jakkara, sen muotoilu on minimalistinen ja tarpeeksi monipuolinen, jotta voit kokeilla sen käyttöä. Se voi olla myös epätavallinen sivupöytä, jossa on istutusastia tai lamppu.

  Pesuohjeet :
  Puhdista kostealla liinalla, kokoonpano vaaditaan

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

 • Jakkara, Shaker, Kullanruskea

  95,00 

  Mitat: korkeus: 50,5 cm, läpimitta: 32 cm
  Käytännöllinen istuin tai koriste olohuoneeseen? Shakerin avulla saat molemmat vaihtoehdot. House Doctor on suunnitellut jakkaran ajattomaan ja minimalistiseen muotoiluun, jossa keskitytään puhtaisiin linjoihin. Teräs on saanut kullanruskean värin, joka sopii mihin tahansa kodin sisustukseen. Pidä jakkara keittiössäsi ylimääräisenä istuimena spontaaneja vierailuja varten. Jos tarvitset täydellisen paikan maljakolle tai pöytävalaisimelle, Shaker sopii myös erinomaisesti yksinkertaisen ulkonäkönsä ansiosta.

  Pesuohjeet :
  Puhdistetaan kostealla liinalla, Älä käytä pesuaineita, Ei asennustarvetta

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla, älä käytä pesuaineita.

 • Uloste, puhdas, luonto

  139,00 

  Mitat: h: 48 cm, dia: 31 cm
  Tuo luonto kotiisi tällä House Doctorin kauniilla puisella jakkaralla. Jakkara ilmentää luonnonmateriaalitrendiä, joka on juuri nyt hyvin trendikäs. Jokainen jakkara on yksilöllinen, joten saat kotiisi ainutlaatuisen esineen. Lämmin puu luo sisustukseen rentouttavan ja kevyen tunnelman. Sijoita jakkara sohvan viereen sivupöydäksi tai käytä sitä pienenä yöpöytänä makuuhuoneessa.

  Pesuohjeet :
  Puhdistetaan kostealla liinalla, Ei kokoonpanoa

  Hoitoväline. Puhdista kostealla liinalla

Shopping Cart