Huovat ja peitot

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Heitto, Alice, Beige

  68,00 

  Mitat: pituus: 200 cm, leveys: 140 cm.
  Mukavuus ja äärimmäinen pehmeys. Tällaisen saat House Doctorin Alice-nimisestä ruudusta. Se on valmistettu puuvillasta, jossa on löysä kudos, jossa jokainen lanka näkyy selvästi. Kangas on erittäin pehmeän tuntuista, kevyttä ja aaltoilevaa. Päivitä olohuoneesi ulkoasu ja tunnelma ruutukankaalla ja nauti mukavuudesta, jota vain tekstiilit voivat tarjota. Alicea voi käyttää myös arkena päiväpeittona ja ulkona viileinä kesäiltoina.

  Hoitoväline. Älä pese, Älä valkaise, Älä kuivaa, Älä silitys, Älä kuivapesu.

 • Heitto, Alice, tumma oliivi

  68,00 

  Mitat: pituus: 200 cm, leveys: 140 cm.
  Mukavuus ja äärimmäinen pehmeys. Sen tarjoaa heitto. Alice on House Doctorin suunnittelema, ja se on valmistettu puuvillasta kevyellä ja löysällä kudoksella, joka antaa sinun nähdä jokaisen langan. Kangas on erittäin pehmeän tuntuista, kevyttä ja aaltoilevaa. Ihanteellinen valinta, kun haluat kietoutua johonkin mukavaan viileinä kesäiltoina tai vain nauttia rentouttavasta illasta sohvalla. Alicen avulla asuintilojen yleisilme päivittyy ja virkistyy helposti tumman oliivinvärin ansiosta, kun taas hapsut lisäävät rentoa tunnelmaa. Se sopii yhtä hyvin rento päiväpeitto.

  Hoitoväline. Hellävarainen konepesu 40° C, Älä valkaise, Älä kuivaa rumpukuivauksessa, Silitysrauta keskilämmöllä, Älä puhdista kuivapesussa.

Shopping Cart