Ilmoitus järjestelmän päivityksestä

Hyvä arvostettu asiakas,

Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa muutamista tärkeistä päivityksistä verkkokauppa-alustallemme, joiden tarkoituksena on parantaa verkkokauppakokemustasi. Nämä järjestelmäpäivitykset ovat käynnissä tästä päivästä, 2. kesäkuuta 2023, ja niiden odotetaan valmistuvan 16. kesäkuuta 2023 mennessä.

Tänä aikana verkkokauppamme toiminnassa voi esiintyä pieniä häiriöitä tai tuotetiedoissa voi olla pieniä epäjohdonmukaisuuksia. Nämä ovat tilapäisiä, ja arvostamme ymmärrystäsi, sillä työskentelemme kovasti parantaaksemme ostokokemustasi.

Jos haluat tehdä tilauksen tai tarvitset lisätietoja tuotteesta tänä aikana, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakastukitiimiimme. Olemme tavoitettavissa chatin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä, ja autamme mielellämme kysymyksiisi.

Uudistettu verkkokauppamme tarjoaa paremmat toimitus- ja maksuvaihtoehdot, joiden avulla voimme antaa tarkempia tietoja tuotteiden saatavuudesta ja toimitusajoista. Lisäksi verkkokauppa on saatavilla viroksi, englanniksi ja suomeksi, jotta voimme palvella monipuolista asiakaskuntaamme.

Osana päivitysprosessia varastomme siirtyy Tade Külaan, Harjumaalle. Tämä siirto tukee pyrkimyksiämme parantaa logistiikkaamme ja varmistaa nopeammat ja tehokkaammat toimitukset kaikille asiakkaillemme.

Olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan palveluitamme ja tarjoamaan kilpailukykyisiä hintoja. Tulevat päivitykset heijastavat tätä sitoumusta, ja olemme varmoja, että ne parantavat ostokokemustasi huomattavasti.

Pyydämme vilpittömästi anteeksi siirtymäkauden aikana mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja arvostamme kärsivällisyyttänne. Jos sinulla on huolenaiheita tai kysymyksiä näistä muutoksista, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Kiitos jatkuvasta luottamuksestanne ja holhouksestanne. Odotamme innolla, että voimme toivottaa sinut tervetulleeksi parannettuun verkkokauppa-alustaan pian!

Shopping Cart