Monthly payment from 5,27  / 6 months

Itseruskettavat pisarat

31,00 

Delivery time is 2-6 weeks

Mitat: korkeus: 13,5 cm, läpimitta: 4.3 cm
Saat kesäisen hehkun altistamatta ihoasi auringolle. Nämä Merakin hajusteettomat itseruskettavat pisarat sisältävät orgaanista aloe veraa, joka kosteuttaa ihoa ja estää sitä kuivumasta. Hoitavista, rauhoittavista ja kosteuttavista vaikutuksistaan tunnettuihin tuotteisiin on lisätty orgaanista kaurauutetta ja orgaanista kurkkuuutetta. Vaikuttava ainesosa, joka luo hehkua, on DHA, luonnollinen sokeri.

Kuinka sitä käytetään

Pisaroita voidaan käyttää kasvoihin ja vartaloon. Ennen niiden levittämistä käytä kuorinta- tai kuorintakäsinettä kuolleiden ihosolujen poistamiseksi, jolloin saat tasaisen värin. Lisää polviin, kyynärpäihin ja kantapäihin voidetta ennen tippojen käyttöä kosteuttaaksesi ihoa ja varmistaaksesi, että iho imeytyy tippoihin paremmin näillä alueilla.

Sekoita muutama tippa kasvovoiteeseen tai vartalovoiteeseen ja levitä tasaisesti ihollesi. Käytä samaa määrää voidetta kuin normaalisti. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen ja anna tuotteen kuivua kokonaan ennen pukeutumista.

Tippoja voidaan käyttää parin päivän ajan, jolloin hehkua lisätään vähitellen lisäämällä tippoja yhä enemmän. Väri kestää 5-10 päivää.

DHA reagoi ihon pintakerroksen kanssa ja tummentaa sitä. Kun kuolleet ihosolut poistuvat, hehku katoaa.

Free shipping for orders over 90€*

  • No hassle refunds
  • Secure payments
Shopping Cart